![]() |
Hain Şerefsizler ! ANTALYADA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALIRI SIRASINDA CUMHURİYET MEYDANINDA BİR GRUP ANKARAGÜÇLÜ ANTALYALI HAİN SEREFSİZLER TARAFININDAN BIÇAKLANARAK 15 GÜN YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN ARKADAŞIMIZ KARDEŞİMİZ ANTALYA ÇARŞI ONUR KARDEŞİMİZ TÜM YAŞAM MÜCEDELESİNE RAHMEN HAYATINI KAYBETMİŞTİR.. ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN. Not : Büyük harf bilinçli kullanılmıştır. |
Yazıklar olsun.Takım için yapılır mı be!!! Allah mekanını Cennet eylesin... |
Sporun dostluk kardeşlik olduğu zırvaları anlatıla dursun şu yapılanlara baktıkça Spor kardeşlikse böyle kardeşliği de sporuda istemiyoruz... Yazıklar olsun sizin gibi insanlara ********ler !!! Kardeşimizin ailesine Yüce Allahdan sabır ve sağlık kendisine de gani gani Rahmet dilerim... |
hayatını kaybeden merhum arkadaşımıza allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum bu hayin saldırıyı yapan kendini bilmez serefsizleri kınıyoruz |
Allah rahmet eylesin ... Ailesine Allahdan sabır diliyorum... |
allah rahmet eylesin.. yapan adi ********lerinde allah belalarını versin başka bişiy demiyorum !! |
Allah mekanını cenet eylesin:(ruhu şad olsun:( |
ARKADASIMIZA ALLAHTAN RAHMET , ACILI AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.. MEKANIN CENNET OLSUN.. |
aLLah ßeLanızı wersin Pkk'dan ne Farkınız kaLdı ?! aLLah rahmet eğLesin..mekanı cennet oLsun.. |
allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar dileriz |
olamaz böyle bisey ya allah rahmet eylesin. sampiyonlugu kutluyor diye adami bicaklanir, bunu yapanlar insan olamaz |
Allah rahmet eylesin :( |
Allah rahmt eylesin, bi futbol takmı yüzünden böyle şeyler yaplrmı yapacagnzı saha da yapn |
zerre kadar beyniniz yok lan haysiyetsizler ! Allah rahmet eylesin:( sevenlerinin başısağolsun.. |
allah belanızı versin terör örgütü gibisiniz serefsizliğinde bu kadarı allah rahmet eylesin yakınlarının başı saolsun |
ALLAH RAHMET EYLESİN . Mekanı Cennet oLsun . hain Ş*******ri Kınıyoruz . |
Bir umut vardır hiç tükenmeyecek Bir hasret vardır çekilmeyecek Bir de ölüm vardır bir gün elbet gelecek Ama sana olan sevgim ne ölecek Ne de bitecek.. Kardeşimize Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Bu zamansız ölüme sebep olan insan kılığına girmiş hayvanlarıda Allaha havale ediyorum. Siyah ve Beyaza gönül veren Beşiktaşlı kardeslerımızın başı sağolsun |
allah rahmet eylesin geride kalanlarada allah sabır versın yapanlarında allah belasını versın |
Allah rahmet eylesin anlatlya iyice sapıttı artık !terörist mi kesildiler başımıza |
ARKADASIMIZA ALLAHTAN RAHMET , ACILI AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.. MEKANIN CENNET OLSUN.. |
allah rahmet eylesin. böyle olmaz türkiye nereye gidiyor :( spor bu yaa çok üzgünüm hem halimize hem kardeşimize yazıklar olsun |
Allah belasını versin şrfsizlerin. Mekanın cennet olsun kardeşim.:(:(:( |
Türkiye`de Saat: 05:56 . |