![]() |
Batuhan'a 2. veto Kızgın olduğu Batuhan'ın yeniden kiralanmasını isteyen teknik direktör Mustafa Denizli, genç oyuncu ile ilgili bir soruya kaçamak yanıt verdi: Şu anda sakatlığı var. Omuzundan ameliyat oldu. Önce bir iyileşsin, sonra durumunu gözden geçiririz." |
Artık takımda kalmalı batuhan |
besiktasa küstürecekler cocugu, ben Besiktas cocuguyum diyo bagira bagira... Komple bir sezon dene iste, iyilerle antrenman yaparsa gelisimi icin daha iyi olur! Eskisehirde nasil iyilessin? Kalmali! |
Alıntı:
|
kesinlikle kalmalı ve oynatılmalı.. |
Elimizde forvet bolluğu var bu sezon..Hepsi de üst düzey elemanlar..Belki 1 sezon daha kiralama düşüncesi vardır hocanın.. |
Alıntı:
|
Ben bu konu da mustafa hocaya tam destek veriyorum 1 sene daha kiralık oynasın batuhan efendi omzu iyileşsin kendini toplasın ahlaki yönden öyle gelsin , 19 yaşında eşşek kadar adam oldu hala çocuk diyosunuz . |
harbiden abi katılıyorum bir de oynasın 1 sezon bakalım ne yapıcak yarım sezonda olmaz öle herşey atsın gollerini gözümüze girsin biraz konuşmasın adam olsun sonra zaten beşiktaştaki yeri hazırr ama biraz adam olup sadece işini yapmayı öğrenmesi gerek |
Bence 1 sezon daha kiralanmalı.Hem ayrıca karakter olarak gelişmesi lazım Yeni nihat geldi.Bobo-Nobre -Holosko varken forma şansı bulamıyordu.Nihat geldikten sonra mı bulacak |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |