![]() |
Farklı bir sezon Kendisine tanınan şansı iyi kullanamadığı için son haftalarda kulübeye çekilen Serdar Özkan, geçen sezonun kendisine çok şey kattığını söyledi. Formasının değerini daha iyi anladığını vurgulayan genç futbolcu, "2009-10 benim için farklı bir sezon olacak. Çok iyi hazırlanıyorum" diye konuştu. |
bu kadar konuşmadan sonra bişeyler yap artık |
her sene aynı şeyi diyorsun ama bakalım inşallah öyle olursun |
öncelikle fizik gücünü cok gelistirmen gerekiyor |
kaç keredir aynı şeyin diyorsun zaten ama inşallah bu sefer tutar.. |
ah be serdar konuşuyosun inanıyosun iyi güzelde izleyerek görecez yani konuşmakla olmaz |
Ağzı kadar iş yapsa yedek kalmazdı He tabi canım.Sen çok iyi hazırlandın.Kesinnn Geçen sene de çok iyi hazırlandın Ondan önceki sene de çok iyi hazırlabndın Keşke serdar kurtuluşun yerine bunu yollasaydık |
la çalımı atmayı öğrettiğin arda şimdi nerde,sen nerdesin serdar.Azıcık akıllı ol bak.Senin de sonun anadolu olmasın sonra.İcraatını sahada görelim artık.Delgado gibi seni de beklemekten usandık da. |
Artık Konuşma be Serdar , İcraat Göster Yeter ! Çok Dinledik bu masalları |
bence serdar 1 sene kiralık gitse çok şey kazanmış olarak geri gelebilir. teknik olarak bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ben ama ayakta kalmayı öğrenmesi lazım oda sürekli oynayarak olabilecek birşey. e onuda Beşiktaşta yapamaz çünkü o kadar şans bulamaz burda. keşke 1 sene kiralansaydı. |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |