![]() |
öncelikle diğer takımların transfer negibi hatalar yaptıkları beni bağlamaz ben beşiktaşa bakarım .hangi formsuzluktan bahsediyosun adamın formlu olduğu dönemdemi vardı?ben zaten delgadoya ne kızcam kapasitesi bu işte ama 2,5 sene bişey oynamamış bir adamın 7milyon vererek bonservisini alıyosan bu hatadır hatta aptallıktır(sözüm meclisten dışarı)anlayamadığım bu 300 500 değil bu talibi cok olur 10 milyon teklif geliyodur ok.neyse daha konuşmicam doluyum bu konuda |
para pulunda değilimde bu adam elimizde kaldı |
Alıntı:
|
ne yapalim basa gelen cekilir artik dua edip patlamasini beklicez ama bana göre delgado coktan elimizde patladi |
denizli doğru söylemiş gönderin gitsin bu arada arkadaşlar haber1903 sitesinde river plate başkanın bir konuşması var bjk DİEGO BUONANOTTE için 5 milyon € ya anlaştıklarını söyledi Haber 1903 | Beşiktaş`ın Kalbi - BUONANOTTE SÜRPRİZİ.. buyrun okuyun |
Alıntı:
|
yaw parasında gözümüz yok helali hoş olsun ama geriye dönüp takıma ne faydası olmuş aldığı parayı hakketmişmi insansa bir baksın , bıraksınlar prof ayaklarını sözleşmem varmışda bilmem anlayış gösterilmesi lazımmışda sen kimsin yaa ? Beşiktaştan üstünmü tutuyorsun kendini ALLAH a and olsun param olsa defol der veririm alacaklarını kulüp tarihinden bile çıkarırım delgado üçkağıtçısını ! adam olan adamlığını böyle zamanlarda gösterir sana para alma mı diyorlar sakatsın ne hakla garanti parayı isteme cürretini gösteriyorsun ki ? terbiyesiz Delgado !!! |
Türkiye`de Saat: 08:12 . |