![]() |
Formaların Arkasında Reklam Dönemi Başlıyor Mali sıkıntılarını çözmeye çalışan sarı-kırmızılılar, 4 yıllık yeni sponsorluk anlaşmasıyla büyük bir rahatlık sağladı. Parasal açıdan uzun süredir sıkıntı çeken Galatasaray'ın imdadına Ülker yetişti. Türk futboluna önemli katkılar sağlayan Ülker Grubu, sarı-kırmızılı takımla toplam 27 milyon dolarlık yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma gereği Galatasaray Futbol Takımı, 4 sezon boyunca antrenman ve maçlarda formalardaki sırt numaralarının altında Ülker reklamı taşıyacak. Kampa yetişmedi Daha önce formaların kollarında yer alan Ülker bantları, yeni sezonla birlikte yerini Avea'ya bırakacak. Maçlarda giyilecek formaların önünde Türk Telekom, arkasında ise Ülker yazısı olacak. Sarı-kırmızılı takımın Ülker reklamlı formaları ile idman malzemelerinin siparişi yurtdışı kampına yetişmedi. Yeni uygulama Türkiye dönüşüyle başlayacak. http://img246.yukle.tc/images/8032rennes1.jpg Gibi bir Haber Yayınlandı. salatasaray açısından para kaynağı olmuşsa bile bizim formalarımızın Arkasında reklam olmasını istemiyorum ben şahsen. |
aç bunlar ya :D:D futbolcuların bi alınları boş kaldı orayada birini bulsunlar reklam olarak :D |
Ankarasporlu futbolcuların şortlarının arkasında ankarasporun sitesi yazıyor :D:D |
çok komik yaa :) |
bence de olsun...para paradır :D |
olmasın ya çok dandik duruyo :D |
one yaa çok komik:D |
Bugün gazetede dün yaptıkları hazırlık maçına ilişkin foto gördüm. Numaranın üstünde kocaman ülker, altında futbolcu ismi yazıyordu. Böyle olacaksa berbat tek kelimeyle. |
Her şeyi paraya dökmüşler,kınıyorum:D |
yazık bunlara yaa yakında parasızlıktan önlerine peçete açar bunlar:D:D:D |
bence pek gülmeyin bu haberlere çünkü bizde alıcaz bu reklamlardan ve bütün takımlar alacak türkiyede.. eziklerde anlaşıcak ama ülker olması hakkaten kötü.umarım daha mantıklı bişeyler olur |
Numaranın üzerinde isim yazsın baba gibi..Reklam numaranın altına olursa; belki.. |
Valla Anadolu kulüpleri için iyi kazanç olacaktır.Bir Salatasaraylılar için.Valla çok ilginç formalar göreceğiz bu sene.Çarşav misali..:) |
24 milyon dolar az parami, bizdede olsun bence!! |
iskç muydu galler miydi neydi hatırlamıyorum formaların üzerinde şortlarda çoraplarda bile toplam 15-20 ayrı reklam yer alıyor |
gülmedim desem yalan olur :D:D reklam reklamdir ama biraz komik duruyor yaa :D |
parasızlık böyle bişi işte allaha şükür ihtiyacımız yok kulüp olarak |
yapilacaksa bari yakisir bisey yapilsin |
saçma bir fikir ve gereksiz bir strateji.. |
ihtiyacımız yok gibi bir durum söz konusu değil malesef. bu sene Türkiyede yeni başladığı için bu uygulama klüpler reklam almaya başladılar .. muhtemelen bizdede olcak bu tür reklamlar her takımda olduğu gibi. |
öyle böyle ama adamlar gitti Keita yı aldı. Adam sürat motoru gibi, nerde bizrde öyle transfer aklım gitti valla Keitayı görünce... Nerdeyse aynı paraya İsmail Köybaşıyı alıyoruz biz de... |
yaa küçümsemeyin ya artık aldığımız oyuncuları yok o keitayı alıyomus öteki poulseni alıyomuş alsınlar onlar almak zorundalar zaten biz iyiyiz onlardan anlayamıyosunuz bunu yaa ismail çok yetenekli bir oyuncu ve 19 yaşında daha iyiki o parayı verdikte aldıkkk gelecek yapılıyor tamam keşke altyapıdan çok yetenekli adamlar çıksa ama bu da geleceğin yapımına büyük katkı oluyor böyle transferler siz küçümseyedurun keitanın sezon başına attığı gollere baktınızmı hiç 10 golü geçmemiş nerdeyse adam hatırladığım kadarıyla sürekli oynamamsından kaynaklanıyor olabilir bilemicem iyi olsun farketmez ki bizi onlar değil bizi bizim takımımız ilglendirmeli ne oyuncular geldi geçti gördük hepsini rahat olun bu sene yine beşiktaş şampiyon olucakk |
Alıntı:
|
bence geç kalınmışbir uygulama daha önceden uygulanmalıydı geç bile kalındı. adnan polat büyük işler yapıyor. |
Türkiye`de Saat: 15:21 . |