![]() |
üzüldüm yha keşke biraz daha iyi olabılsydınde gitmek zorunda kalmasaydın :( |
1 yıl belediyede kiralık oynasın bence. Kendisi içinde iyi olur |
ibb ye kiralık gitsin istanbuldan ayrılmak istemiyomuş onun içinde iyi olur bizim içinde |
zapo bizden biri gibiydi ama olmadı, yani futbolu yetersiz kaldı. bizde seni sevdik zapo. ayrılık geldi başa katlanmak gerek... |
maalesef yabancı kontenjanında ki soruna takılmasına bende üzülüyorum ama yapacak birşeyde yok... Yaptıklarını asla unutmayacağız ama Zapo ... |
kontenjyana takılıyo yoksa zapo bencede oynadıı dönemde iyi bir performans gösterdi... |
Konular Birleştirildi.. |
Zapo sezona çok iyi başlamıştı. Gökhan Zan Zapo\'nun dengesini bozdu. Gökhan\'ın Fener maçındaki hatası nedeniyle yenilen gol Zapo\'nun sonu oldu. Yazık oldu. Gökhan yüzünden Zapo gitti. Tabii bir de kontenjan sorunu var. Kiralık verilebilirse iyi olur. Tesekkurler Zapo.Çok kısa sürede "iyi" isimler arasında yerini aldın. |
kiralansın..1 yıl sonra geri gelsin.. |
Ya sacmalamayin adam 28 yasinda, ya satacaksin yada takimda tutacaksin.. Yine Besiktas buyuk zarar yapacak. Aslinda Zapo bence kalmaliydi cunku ilk sene adapte sorunu vardi ve simdi daha iyi oynardi diye dusunuyorum. Cifte sampiyonluk yasamiz bir takim bukadar degismemeli. Ferrarinin basarili olacag ne malum? Besiktas kumar oynamistir, ustelik zarar ederek.. |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |