![]() |
Holosko Hakkında Duyuru !! Bildiğimiz gibi 2010 sezonu sonunda Yıldız oyuncumuz Holosko'nun sözleşmesi sona erecektir. Bir Gökhan Zan vakaası daha istemiyoruz , sözleşmeyi bu yıl başlarında uzatmasını yönetimden rica ediyoruz bana katılanlar burada destek verebilirler. Sonuçta hücum anlamında en önemli oyuncumuz. Saygılarımla... |
bu konunun aynısı var ama bunada destek veriyorum.. holoskoo hlosko imzala 3 yıl hadi.. |
valla hiç beklemelerinin anlamı yok direkt 4-5 senelik bir sözleşme yapılmalı ...Zaten holonun sorun çıkaracağınıda düşünmüyorum... |
Adam çArşı'yı senden benden çok seviyor :) .Kesinlikle sorun çıkarmaz ama bi Primier Lig hayali var o yüzden minimum 3 yıl uzatılmalı |
holosko futbol hayatının sonuna kadar bizimle olmalı bence =)) |
adam Çarşı hastası ztn bırakıp gtmez gidersede ztn ingiltereye gider o da bıze para kazndrmadan gıtmez |
manchester'a 90 milyon euro ya satsak:D:D:D |
holosko'nun sözleşmesi 2.5 yıl+2 yıl opsiyonluydu, dolayısıyla kulüp istediği takdirde opsiyon hakkını 2 yıllığına kullanabilir, sorun yok o yüzden... |
+ 5 yil oley be manisada oynarken besiktasa hayranim besiktasin taraftarlari cok seviyorum demsti ,,,omur boyu GOLOSKO yonetim birkama bu oyuncuyu eyer bu oyuncu giderse siz de giderseniz bunu boyle bilin :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:50 . |