bruschaga | 04-07-2009 20:04 | Ya arkadaslar bu baskanimiza tüpcü denilip dalga gecilmesini ilk ben yazdim,simdi mesajlari okuyunca ortamin bu laf yüzünden gerildigini hissettim.ya arkadaslar ben dikkat ettiyseniz diger takim taraftarlarinin bu kelimeyi baskanimizla kafa bulmak icin söyleyip yazdiklarini ve bununda hosuma hic gitmedigini ifade etmeye calistim.halbuki kendi forumlarimizda birkacdefa disinda daha baskanimiza tüpcü diye hitap edildigini görmedim.bunu devamlio yazip söyleyenler eziklerle saibeciler,hatta seftali ve gecekondusporlulardir.iste buyüzdende gelin baskanimiza neolursa olsun sahipcikalim.bakin ahmet cakara bakin atif kececiye.acaba biz 20milyon bjk li sayin demirörenin arkasinda dursaydik,inönüde yildirim demirören yeter diye bagirmasaydik eziklerin aziz efendiye sahip ciktiklari gibi sahip ciksaydik acaba basin ve medya böyle azitabilirmiydi?ahmet cakar serefsisi canli yayinda baskanimiza hakaret edip dalga gecebilirmiydi?basin toplantisinda atif kececi denen besiktas yazari baskanimizla kücük bircocukla konusur gibi konusabilirmiydi?hatirlayin aziz y telegole baglandiginda ahmet cakar dahil hicbir yorumcu ses cikarabildimi?iste budur beyler.1,65lik azizden neden tirsiyolar sizce?elbetteki ejderha degil adam,ama arkasinda kendisine enufak bir elestiriye bile tahammül etmeyen 20küsür milyon ezik var.arkasinda duruyolar.iste gercek güc böyle kazanilir.tamam baskanimizda sütten cikmis akkasik degil.onunda kendine ceki düzen vermesi lazim,herinsanla muhatap olmamasi lazim,kendisine laf edenlere karsizda bjk baskani var diyerek degil baska sekilde cevap vermelidir.uzunlafin kisasi ben sayin demiröreni nekadar sevmesemde sirf sanli besiktasimizda o kutsal sayilan koltuga oturdugu icin saygi duyar hatta gerektigi yerde severimde,düsmanlarimizin yaninda baskanimiza tozda kondurmam.daha iki kelime türkceyi birlestirip konusamayan allahin KIRROlarina gösterilen saygi ve sevgiye bakin birde bizim baskanimiza gösterilen saygiya bakin. |