![]() |
Barış Kupası finali mi, Süper kupa finali mi? Arkadaslar belki bazılarınız biliyordur ama ben yeni fark ettim. Barış kupasında finale kalırsak final tarihi süper kupa tarihiyle aynı. Hatta yarı finali de 2 gün önce. Yönetim ve teknik kadro bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama 2sinden birine yedek kadroyla cıkcaz. Sizin tercihiniz hangi kupada as takım cıkmalı? Ben oyumu barış kupasından yana kullanıyorum. Hem ödülü hem de prestiji acısından.. |
barış kupası daha önemli bence. anlam olarakta prestij olarakta türkiye supar kupasından önemlidir. paf takım çıkabilir süper kupaya çok problem değil bana kalırsa.. zaten hiçbir getiriside yok. onun yerine barış kupasında atılan hergol süper kupadan daha önemli bence. |
feneri yedek kadro ile de yeneriz o mühim değil biz as kadroyu barış kupasına çıkaralım hem para geliri var hem prestij :) . |
ya benim anlamadığım yanlış anlaşılmasın ama finale çıkacağımız ne malum...kaldı ki bu pafla çıkarız sözü de bana tanıdık geliyor oldukça..saçma saçma beyanlar vermesek sanırım iyi olur yönetim olarak..bir hışımla pafla çıkarız dediğimiz zamanda yeteri kadar malzeme olmuştuk..! |
Alıntı:
|
bence süper kupa daha önemli sonuçta rakip fener yani yenmemiz lazım yeneceğizde |
feneri yedek kadroyLada yeneriz :D barıs kupası daga önemli bence |
iki kupayıda moral motivasyon açısından istiyorum :) |
baris kupasinda gidebildimiz yere kadar gideriz sonra fenevin elinden süper kupayi aliriz |
Barış Kupasına As kadro ile cıkmalıyız |
Türkiye`de Saat: 01:35 . |