![]() |
Alıntı:
|
ertelenir bencee... |
eger superkupa finali derby olmasaydi bende super kupa derdim ama derby ler sadece mac olarak bile onemlidir gazozuna bile olsa bide turkiye super kupasiysa bu kesinlikle en onemlisi o mactir baris kupasinda finale cikmamiz bile bir prestijdir zaten ama fener macinin 100 yillik bir gecmisi var unutmayalim |
ezikleri ezmek en büyük zevkimiz di mi ama:D:D |
Süper kupa herşeye rağmen bizim olacak inş. Barış kupası daha önemli.Ama ilk turda eleneceksek yazık olur. |
artik süper kupayi önemli olarak görmiyorum o kupa bizim hakkimizdir fener ne ayak anlamadim sadece türkiye kupasinda 2.oldular diyemi ben takmiyorum acikcasi süper kupayi ve yedekle ciksak iyi bir cevapda olur baris kupasi su asamada cok cok daha önemlidir benim icin |
finale çıktık hangi kadroyLa çıkacğmz kaLdı:D ya bi kere gruptan çıkmamz çok zor, finale kadar çıksak biLe süper kupa erteLenir aynı gün oLck haLi yk.. |
o gruptan kesin çkcaz grrsünüz:D:D |
Valla bence guruptan çıkabiliriz.Porto,Lucho'Yu kaybetti.Kafa kafaya gider o maç.Lyon ise hepten kötü bence.Benzema-Keita-Juninho yok.Bence 1.liğe yakınız.Sonrasını bilemem .Sanırım Real Madrid gelebilri.:) |
Bence o tarihlerde oynamalar olur olası bi Barış Kupası başarısında.. |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |