![]() |
Metzelder veto yedi Denizli, Alman stopere "Geçtiğimiz yıl oynamadı" diye sıcak bakmadı.... Başkan Yıldırım Demirören'in, Ferrari'yi bitirmek için gittiği İtalya seferinden eli boş dönmesi, rotayı yeniden Metzelder'e çevirdi. Alman stoper için teknik patron Denizli'ye fikrini soran siyah- beyazlı yönetim, "Bu futbolcu geçen sezon yeteri kadar oynamadı, şu anda hazır olduğunu da düşünmüyorum" yanıtını alınca Metzelder konusunu şimdilik rafa http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D kaldırdı. Ancak yönetimin Metzelder'i, Ferrari transferinin gerçekleşmeme ihtimalini göz önünde bulundurarak el altında tuttuğu öğrenildi. |
İyi oLmuş , Yeterince Güclü Defans'ımız var zaten. |
ağır adam yav.Ferrari yi tercih ederim. Hayırlısı diyelim |
aynen ferrari derim |
aslinda iyi bir oyuncu ama bunun kronik sakatligi var,gelse 3 mac oynayip 5 mac yatar,o yüzden ben sicak bakmiyorum... |
deniz hocam sana güveniyoruz sen en iyisini bilirsin ;) |
Beşiktaşımız için Hayırlısı neyse o Olsun |
Metzelder isim olarak Ferrari'den daha iyi belki de, ama yine de soru işaretleri var kafamda...Geçen sene oldukça istikrarlı bi görüntü çizen Ferrari'yi sakatlıklarla boğuşan ve geçmişini mumla arayan Metzelder'e tercih ederim bende... |
ya aslinda benim icimden gecen ve besiktasa yakisacagini dusundugum isim coloccini bence bu iki isimden vazgecip bunlara bonservisleriyle beraber verecegimiz parayi colocciniye vermeliyiz bence bu ikisindende kat kat daha iyi bir isim coloccini ve su andada bosta bildigim kadariyla |
Türkiye`de Saat: 05:21 . |