![]() |
Umarım Bu haber yalandır . TeLLo Takımda En Çok hakedenlerden ve sadece sahada gezinmiyor Sayısal olarakta Skora etki ediyor şampiyonlukta payı cok büyük 2.milyon Euro istiyorsa verilmeli Bu futbolcunun kalbi kırılmaya değmez çünkü hakkıdır ki hakediyorda . Yönetimimiz Gerekeni Yapar insallah . |
delgadoya verıyorsak ona fazlasyla vermemez lazım |
sozlesme imzalarken dusunseydin sende tello oyle 2 den asagi inmem falan diyemezsin yonetim ne uygun goruyorsa onu alacaksin he nobreye 2.3 verilen yerde senin hakkin rahatlikla 5 eder o ayri bidahaki sozlesmende sartlarini adam gibi ortaya koyarsin |
delgado ve nobre o kadar para alırken tello nun da o kadar para istemesi gibi doğal bişey yok |
Delgado,tüm dengeleri alt üst etti.Hem sakat hem de tıkır tıkır parasını alıyor.Üstelik oynamayan ender kaptanlardan. Bugün Tello istiyorsa,yarın Bobo ister.Normaldir de hani.:) Fakat Tello'nun istediğini sanmıyorum. |
delgado ve nobreye veriyosanız bu paralrı telloya vermiyosanız ben tellonun yerinde olsam suratınıza tükürür basar giderim ... |
kesinlikle o parayı hakeden bir adam istemesi de çok doğal:) |
ister tabi haklı . |
Hakkı oLanı İstemesinde ne Kriz'i yaratiyorlar Anlayamadım |
tello aldığı paranın zaten fazlasını hakkediyorud geçen sene!!... mutlaka arttırılmalı ücreti... |
Türkiye`de Saat: 06:23 . |