![]() |
Alıntı:
|
bu adam gelecek olsun kontenjan falan hikaye olur tekmeyi koysunlar hemen delgadoya |
11 milyon eurodan bahsediliyor. çok zor bir durum bu bence. kaldı ki bizim ilacımız acaba quaresma mı?.. bence defansta eksik var önce oraya bir oyuncu düşünülmeli |
Haber kaynağı olarak; Jorge Mendes gösteriliyor..Portekizli yıldzların çoğunun menejeriymiş bu adam..Ricardo'nun da öyle..Haber'in doğruluk payını yüksek görenler var.. Başkan'ın bu gece ya da yarın Ferrari için İtalya'ya gideceği idda ediliyor..2.İtalya seferinde Ricardo transferi için de girişmde bulunabilir..Giderse tabi..:) Ben habere inanmıyorum açıkcası..Geleceğini hiç düşünmüyorum..Fiyatında sorun yok..11 milyon gayet cüzzi bir rakam böyle bomba bir transfer için..Fakat bizim bu transferi gerçekleştirebilecek kadar akla sahip yöneticilermiz var mı? Ya da Quarezma Türkiye'ye gelir mi? Çok zor bence.. |
Valla Mutu'yu alalım.Ferrari mühim değil.Delgado'yu gönderiririz.En kötüsü dondururuz sözleşmesini. Ayrıca Başkan yine İtalya'ya giti.:) |
quaresma gelsin ben bir yabancıyı öldürürüm kontenjanı dert etmesin kimse :D :D |
bence yalan haberdir |
başkan italyada ve ferrari transferini bitirdi neden perşembe günü dönüyor bence bir iki içinde orada bir kac futbolcu ile görüşecek |
işte bu bee mutu ya verılceııne o para bu adama verılmelı bence |
bekliyorum keşke alıınsa başkan gitmişken elinden tutup getirse süper olurdu |
Türkiye`de Saat: 22:40 . |