![]() |
olmıcak iş değil ama zor tabi |
sola quremayı ortaya tello yu sağada nihatı koyduk mu uçarız. başka bi yönetim olsa ihtimal verirdim ama bu yöentimin böyle bir işin peşinde olduğunu bile sanmam |
***********Nobre******* Quaresma**********Nihat **********Tello********* Doktor bu nee:D Gelirse 3 forması benden.. |
hayalimdeki futbolcu. Evetü belki kariyerinin zirvesinde ama inönüde o atmosferde olduğunu bi düşünsün. İnterde o kadar yıldızın arasında el feneri gibi kalır bence. Ama Türkiyeye gelirse en büyük yıldız o olur burada. Ona bunun söylenmesi lazım. |
bekleyip göreceğiz.Umutlanmanın çok bir anlamı yok |
inş. gelir demekten baska çaremz yok |
el üstnde tutulur bea |
Hayal bir transfer.. Ama bir an gerçek olduğunu düşünsek kombineler bir haftada 20 bine vurur.. Yüzbinlerce forma satarız.. Avrupa'da olay olur.. Bence C.Ronaldo yeteneklerinde ama işlenmemiş bir adam almış oluruz.. Abartmıyorum eğer ronaldo yerine queresma manchester'a gitseydi alex fergusonun elinde şimdi dünyanın bir numarası olurdu.. Belki de aradığı ortamı bizde bulur.. Beşiktaş'a sınıf atlatır.. Şampiyonlar liginde başarı gelir.. vs vs ... Rüya bitti.. :) |
ya zaten gelirse bnce tartışmassı şampiyon oluruz yani ve gerçekten çok iyi bir oyuncu gelirse demiröreni alnından öpmek lazım yanii |
Gelirse mükemmel olur. Bence hayatının transferini yapar Que. |
Türkiye`de Saat: 11:38 . |