Alıntı: once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1042175)
o acidan bence bi sakincasi yok 11 e alirsak bizdende 12 ye alacak biri muhakkak olacaktir ve reklam ve kombinelerden formalardan fazlasiyla parasini cikaracaktir takim oyununu oynayamadigini bende dusunuyorum ama parasal acidan yinede zarar edecegimizi dusunmuyorum quarezmadan kaldiki takim oyuncusu degil ama olduda denizli bu adami disipline etti diye dusunursek katkisi o zaman hakkaten inanilmaz olacaktirki denizlininde en buyuk ozelligi futbolcudan maximum verim alabilme ozelligidir ve reklam acisindan besiktasimizin kesinlikle bu sekilde bir transfere ihtiyaci var bunun yerine tabiki bende isterim pawluchenko gibi bir adam ama yinede avrupa basininda turk basininda quarezma kadar etki etmez reklamasyon icin boyle bir transfer sart besiktasa kaldiki en buyuk eksigimiz bence forvet degil ofansif orta sahadir ve ofans olarak besiktasa ilacta olabilir quarezma |
katılıyorum söylediklerine, quaresma'yı izlemek zevktir bir futbolsever olarak, zaten ben burada bu oyuncuyu beğenmiyorum dersem dalgaya alırlar beni, ama yapılan transferlerle birlikte kurulmak istenen düzene baktığımızda böyle fantezilere hiç gerek yok kanısındayım, dennizli öyle anlaşılıyor ki hepimizin benimseyeceği bir takım birlikteliği şablonunu yansıtma niyetinde, bu bağlamda hücum anlamında yeterli adamlarımız var zaten, bana göre illa ki alınacaksa orta sahaya bir isim alınabilir, madem bu kadar yüksek miktarlar gözden çıkarılabiliyor şov yerine orta saha direncini artırabileceğimiz bir isim düşünülebilir, zaten quaresma'nın gelmesi öyle kolay değil ama oldu da geldi alacağı ücreti az çok tahmin ediyorsunuzdur, takımda bu konuda da belli bir dengenin sağlanması gerektiği kanısındayım, ayrıca bir diğer konu da tamam 8 yabancıya izin veriliyor ama oynadığımız maçların çoğunu türkiye'de oynayacağız, kimin kenarda oturacağı konusu da önemli, her maç birilerini değiştirmek kağıt üzerinde kolay gibi görünebilir ama futboldaki başarıda psikolojik faktörlerin de çok büyük etkisi var, oyuncular iyi olduklarında sürekli, oynamak isterler, kontenjandan dolayı çok iyi oynadığı bir maçtan sonra kenarda beklemek dengelere zarar da verebilir...yani tüm bu kıstasları düşündüğümüzde bana quaresma transferi pek makul gelmiyor, şöyle yorumlar var: "quaresma gelsin, gruptan çıkmak, çeyrek final, yarı final garanti", yok öyle bir şey, bu tek oyuncunun kaldırabileceği bir iş değil, sadece kısa süreli bir sansasyon yapılır bu transferle, takım oyunu olmadan öyle şampiyonlar liginde yüksek kademeler kolay değil, ama dediğin gibi marketing anlamında ondan iyisini bulabilmemiz zor, hakikaten sezon öncesi sansasyon yaratır ve forma da satar, sonra piyasa değeri de düşmeden zararsız satabiliriz ama gerek var mı ona tam emin değilim... |