![]() |
Konular birLeştirildi. |
TURKEY/ BESIKTAS, Update On Quaresma 09:35| Yusuf Atahan Erim | read 887 Source: Portale FP, goal.com, espnstar.com, Hurriyet http://www.transfermarketweb.com/sto...ma-Ricardo.jpg International media is closely following the state of negotiations between Besiktas and Inter for the services of Ricardo Quaresma (25). Portuguese Portale FP and American ESPN reports that Quaresma has rejected a move to Genoa and seems closer to Besiktas as Champions League Football is more attractive. However, Turkey's Hurriyet newspaper reports that Besiktas manager Mustafa Denizli has told agent Dino Pasalic that he does not want Quaresma beacuse of the expensive price tag. Sources close to negotiations state that Besiktas, which opened negotiations at 11 million euro, has raised its bid to 12.5 million euro while Inter wants at least 17 million for Quaresma. Allaahh teklifi 12.5 a çıkarmışız.İnterde 17 istiyormuş.... 15e hallolur bu iş:) Hafi be başkan yap bi kıyak biraz daha yükselt şu teklifi:D |
Bize çok yararlı olucak bu adam (tabi eğer alırsak) |
inşallah gelir ama zor yukardaki resme bakınca Ahmet DURSUNA benzettim bir an |
ya demirören eğer 12,5 gerçekten teklif etmişse benim için almış kadar olmuştur. ben bu kadar büyük düşüneceğini tahmin etmiyorum |
Alıntı:
Carew Ailton Kleberson Ricardinho Del bosque Bunlarıda o getirmedimi? |
Alıntı:
|
Beşiktaş'ımızda 7 numaralı formayı giyen futbolcuda yok Ricardo Quaresma bizim RQ7 markamız oLur . . . Cristiano Ronaldo gibi oldukça teknik bir futbolcu ve ayak dışını çok iyi kullanıyor . Gelirse Türkiyeye şimdiye kadar Yapılmış en iyi transfer oLur |
bu adam gelecek mi simdi ne oliyor ? bir haber varmi... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:50 . |