![]() |
Mehmet Yıldız'ın Oğlu Nedemiş ? Futbol Tatilde'nin bu haftaki konuklarından bir tanesi de başlıktan da anlaşılacağı üzere Mehmet Yıldız'dı. Hafta sonu yorgunluğumu televizyon karşısında atlatmak için kanalları zaplarken takıldım ve izledim. Uzun bir söyleşi yapıldıktan sonra bizi ilgilendiren asıl konuya gelindi. Haberin spikeri Mehmet Yıldız'ın oğluna yaklaştı ve sordu: "İlerde futbol oynayıp futbolcu olmak ister misin?" Çocuk da haliylen evet dedi. Sonra spiker devam etti ve; "Hangi takımın formasını giymek istersin?" Gözlerinden okuduğum, hareketlerinden babasını zor zurumda bırakmamak istemesinin verdiği utangaçlık içinde ama kendinden emin ve net bir tavırla; "Beşiktaş'ta oynamak isterim." dedi. Spiker; "Sen Beşiktaşlı mısın? Gönlünden Beşiktaş mı geçiyor?" Çocuk; "Evet" dedi ve başıyla da bunu onayladı. http://forum.forzabesiktas.com/image.../icon_clap.gif Bu benim için sözün bittiği yerdir. Çok gurur duydum, çoooookkkkk ama çoookkkkk mutlu oldum. Basın ne yazarsa yazsın, kim ne derse desin ama bundan ötesi yok; "Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur!" "Bir gün herkes fenevli olacak" diyenlere inat, bu çocuk da gösterdi ki bu ve benzeri angutlara; "Bir gün herkes Beşiktaşlı olmayacak, o ayrıcalık bize kalacak!" ForzaBesiktas'dan Alıntıdır.. |
evet bende izledim tvde sonra mehmet açıklama yaptı oğluna söylüyormuş beni zor durumda bırakacak açıklamalar yapma die galiba bundan bahsetti |
Beşiktaş sevgisi sınır tanımıyor.:) |
vay be.Aklıma hiç gelmezdi. Helal olsun.Beşiktaş sevgisi gerçekten sınır tanımıyor. Teşekkürler |
mehmettemi besiktasli acaba |
Alıntı:
|
Çocuk bile biliyor Beşiktaş'tan başkası yalan... |
helal olsun ufak kartala :) |
Adam olacak çocuk belli..Bence babası da % 90 beşiktaşlıdır.. |
eweeetttt:D:D |
Türkiye`de Saat: 00:20 . |