![]() |
"Beşiktaş'ı unutamam" Siyah-Beyazlı forma altında zaman zaman iyi oyunlar sergilemiş olsa da, genelde eleştirilen Edouard Cisse, Beşiktaşımıza iyi duygularla veda ettiğini söyledi. Türkiye'de yaşadığı deneyimin kendisini olgunlaştırdığını vurgulayan Fransız futbolcu, “Çok büyük bir kulüpteydim ve onları tanıdığıma çok memnunum. İki yıl boyunca şampiyonluk için mücadele ettik, ikinci senede iki kupa birden kazandık. Beşiktaş maceramı bu şekilde kusursuz olarak tamamladım. Futbolcu arkadaşlarımın dışında değişik insanlar da tanıyıp harika deneyimler yaşadım” diye konuştu. ‘Kötülükleri sildim' Türkiye macerasında herkes gibi kendisinin de bazı kötü olaylar yaşadığını vurgulayan Cisse, “Ancak yaşanan bunca güzellik varken, bu tür kötü soruları kendime sormuyorum. Ailem değişik nedenlerden dolayı Paris'te yaşamak durumunda. Benim de onlara daha yakın olmam gerekiyor. Yeni takımım da Paris'e İstanbul'dan daha yakın. Sonuçta artık Marsilya'da oynayacağım için mutluyum. Yeni ve başarıya aç bir takım kuruluyor, ben de bunun bir parçası olmaya çalışacağım” görüşünü dile getirdi. |
en azindan hakkimizda olumlu konusdu verdigin emekler icin tesekür ederim fransada bol sanslar |
beşiktaşa verdiğin emekler için teşekkürler cisse inşallah orda başarılı olursun |
sana ribery gibi kariyer dilerim cisse;) |
işte karakterli oyuncu böyle oluyor guiza gibi takımının arkasından konuşanlar gibi değil helal olsun sana cisse sana emeklerin için çok teşekkr ederiz hep özverili çalıştın inşallah başarılı olursun |
Başarılar cisse sana Verdiğin emeklerden dolayı teşekkürler |
Beşiktaş'ta Seni Unutamaz ! Fenev Zenci Sever :) |
emekerin var tabi beşiktaşımıza bizde seni unutmayız.. yeni takımda başarılar |
Düzgün bir insan olduğu ortada.. Yolu açık olsun, biz hariç her takıma karşı başarılı olsun. |
bizde seni unutmicaz insallah cok basarili olursun allah yolunu acik etsin.. |
emeklerin icin tesekürler cisse |
Yolun acık olsun... |
Hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz Cisse... Marsilyada başarılar dilerim... |
Her şey gönlünce olsun,başarılar Cisse... |
besiktastan gidipte arkamizdan kotu konusmayan ender topculardan biri oldu cisse emeklerin icin profosyonelligin icin tesekkurler son 5 6 haftada sampiyonluktaki en buyuk paylardan biride sana ait kimse seni begenmesede futbolu bilenler senin degerini biliyordu |
yolun açık olsun Cisse..herşey için teşekkürler.. |
Ben,futbolcualrın sözlerine çok dikkat ederim.Çünkü,bu reklam anlamına gelir.Fransa gibi ülkede imajımız iyi yerlere gelmiştir. Ayrıca ne kadar ahlaklı bir futbolcu olduğuda belli olyuro.Başarılar Cisse.:) |
alkışlarla yolun açık olsun inşallah..geldiği sezon " Fransada doğdu Eduard Cisse, 16. hafta fenevi bi ....." tezahüratini unutmıycam hiç |
insallah Orada Kariyerinin zirvesine Cıkarsın ve basarılı olursun Cisse |
Türkiye`de Saat: 20:05 . |