![]() |
Necip'in önü açık Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Olimpik Milli Takım kadrosundan dönen altyapı futbolcusu Necip'le bir görüşme yapan Mustafa Denizli, bir dizi uyarıda bulundu. Tecrübeli hoca, “Bu sezon senden yararlanmak istiyorum. Milli maçlarda seni izledim, performansın iyiydi. Böyle devam et ve hiçbir zaman ‘oldum' diye düşünme. Hep daha çok çalış. Şunu unutma, ben forma vermem, futbolcu gelir, onu alır” ifadesini kullandı. |
necip uysal, tam da modern sisteme uygun bir orta saha oyuncusu, bugüne kadar alt yapıdan yetişip de yıldızlaşacağını düşündüğüm en önemli isim, denizli de ona değer veriyor, bu yıl forma şansı bulacaktır... |
evet yaa bnmde çok beğendiğim bir oyuncu necip oyunu iki yönüyle oynayabiliyor biraz nuriye benzetiyorum sitilini çok iyi olabilir inş bu sene şans bulur daha iyi izleme fırsatı buluruz önü açık ileride banko oynıcak oyuncularımızdan |
yavas yavas genclere yönelmeye basladık sanrm |
inş. Çok büyük bir yıldız olacak |
necip büyük potansiyele sahip anadolu kulüplerinin istenen her oyuncuya 5-6 milyon cektiği bi dönemde bu tarz oyunculara sahip cıkmak kulübün geleceği acısından cok önem kazanıyor kesinlikle bu sene süre almalı |
Beklentilerim büyük Necipten inş. kendini bozmaz başarılar Necip |
iLeride Banko As takımda oynar. |
Lampard gibi olacak inş. Necip...Denizli de forma şansı verecektir zamanı gelince, üstünde durmamız lazım bu tür oyunculrın, o mevkiiye iyi bir oyuncu almak için en az 15-20 milyon € veriyor kulüpler, biz vermeyelim, artık akıllı olalım ve büyük paralara satalım... |
necip,ridvan,ismail,aydin,batuhan,bobo,serdar,muha mmet, bu isimler ilerideki senelerde besiktasimizda banko oynayacak isimler ve bu sene bunlardan faydalanalim yavas yavas takima monte edelim ....hepside birer yildiz adayi |
Valla Mustafa Hoca belkide ligte oynatmayabilir ama bu sene 3 kulvarda mücadele edeceğimizden mutlaka orta sahada gençlere forma vermelidir. Gençlere kupa maçlarında şans verilebilir.Yoksa nerede oynatacağız? Necip-Orhan Gülle-(Rıdvan) mutlaka oynamalıdır. |
ilerde zaten besiktasimin xavi ile iniestasi olacak en fazla 3 sene sonra necip uysal ve orhan gulle orhan isminide not edin bi kenara oda mukemmel bir oyuncu olacak |
Ön liberoda sıkıntı çekmeyiz |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |