![]() |
O zaman Bobo hiçbir yere gitmez, bu parayı kimse vermez çünkü..Zaten 9 falan hikaye, gelen teklifler 7'yi görsün yönetim anında satar... |
bobo kalmak istiyor bence inşallah kalır ama daha iyisi alıcaksa gitmesi lazım ne karmaşık iş bir türlü sonuçlanmadı |
5 milyonda paramiydi bobo icin yaa? insallah kalir bizde gitmez ama gidersede en azindan para yapsin :D:D |
bu saaten sonra bobonun gidecegine inanmiyorum |
Açıkcası gitmesini çok istemiyorum..Bu sene ŞL iyi performans gösterse bonservisi en az 12 milyon € çıkar ki bu potansiyelin boboda olduğuna inananlardanım... |
Gına geldi , ne olacaksa olsun artık bu topçudan hayırmı gelir artık... |
bazileri bobo transfer dedikodularda morali bozulur diyor ama bobo cok iyi türkce okuyabiliyorda sanki hepsini okuyup moreli bozulsun :D adam bizler kadar takmiyordurda belki tatilini yapip "2011"kadar olan sözlesmesine bakip idmanda calisiyor |
bobo gitmeyecek 9 degil bobonun gercek degeri 19-29 lara varacak bunu hepimiz görecegiz...bizde olmasa bile bobonun ileride cok büyük bir klupte oynayacagina inaniyorum...bobo yu satarsak seneye sampiyonlar liginde nobre ile hicbiryere varamayiz...mutlaka kalmali |
ulan su takimin en iyi forvetini yollamaya calisip nobreye 2.3 milyon euro senelik vermiyormuyuz icim yaniyor olmaz boyle bir aptallik yaw olamaz |
BoBo ile 3 yıllık sözleşme imzalansın |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |