![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar kombınenın su an ki sayısı yıldız futbolcu veya stadın kapasıtesı ıle alakalı degıl ınsanlar kombıne kart almak ıcın iki kere stada gıtmek ıstemıyor. Bizler vaktımız vardı gıttık sozlesme yaptık agustos basında gıdıp kombıne kartlarımızı alıcaz.Agustos ayında gıdıp ınsanlar hem sozlesmesını yapar kartını alır bıtırmıs olur ısını.Bu stadın kemık bır taraftarı var zaten gecen sene gıbı agustos ayının ortalarına dogru kombıneler fırlar. Bence erkenden sallamanın bı manası yok |
lig başlamasına doğru satışlar yükselir;) |
Daha erken diyemiycem , şuan en az 5-10bin arası olmalıydı . Ama böyle giderse 10 bin kombine de kalır . Querasma veya onun gibi bir yıldız alırsak bu rakam en az 15-20 bine yaklaşır diye düşünüyorum. Bakalım görücez... Fİyatlarda cok normal aslında 7-8 mac kendi parasını cıkarıyor zaten mac başınada Acık lar 35 m ye felan gelioyor |
daha zaman var. her sene böyledir bu iş. Sanki yeni birşeymiş gibi haber yapılıyor |
valla ben kendi adıma delgadonun yerine gelecek adama bağlıyorum birde daha çok erken vakit var geçen senekinden çok daha iyi bir gelir olacak bu sene |
önceki sezon bu kombine satışlarında şikayet vardı bu senede. geçen sezon stad yıkımı felan bahane edilmişti bu sene ne problem var anlayabilmiş değilim ama biteceğinden de eminim |
Son günlere Doğru Alınacaktır taraftar heyecanlanacak bir transfer istiyor |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |