![]() |
Beşiktaş Kadrosu Öngörülerimiz... Bu benim olmasını istediğim kadro. Yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim. http://img3.imageshack.us/img3/7540/taktikjpeg.jpg |
--------- RÜŞTÜ -------- -------- EKREM DAĞ ------ SIVOK ---- FERRARI ------ ISMAIL KÖYBASI ------------------------ ERNST -------- FİNK --------------- HOLOSKO (QUARESMA) -------- YUSUF ---------- TELLO ------------------------ NIHAT ------------------------- Böyle bir kadro Mükemmel olur. |
------------------rüştü----------------- ekrem(rıdvan)------toroman(sivok)-------ferrari-----ismail(üzülmez) ---------ernst----------fink------------ ---------------tello(yusuf)------------------- holosko--------nobre(bobo)----------nihat |
Bu arada Nihat ı unutmuşum |
Nobre nin yerine Nihatı koyuyorum, eksikliği giderelim. Ben de bişey eksik oldu deyip duruyordum. |
nobreyi ilk 22 ye koymam ben bu takımda... |
ben de mutu olmaz diye düşündüğümden nihatı onun yerine koyar nobrenin yerine de boboyu koyarım tamam olur. |
Alıntı:
|
-------- RÜŞTÜ --------- İ.TOROMAN(EKREM) - SİVOK - FERRARİ - İSMAİL KÖYBAŞI (DELİ İBO) --------ENST ------ FİNK ------- TELLO (YUSUF) ------- ------- HOLOSKO ------- BOBO ------------ NİHAT ------- Yedeklerim ise : H.ARIKAN İ.ÜZÜLMEZ EKREM DAĞ NOBRE RIDVAN YUSUF BATUHAN |
rüştü i.toraman---sivok---ferrari---ismail köybaşı ernst fink-----------------tello holosko------------------------------nihat (serdar özkan)----------------------(yusuf) ----------------(gelirse Quaresma) bobo (batuhan) |
Türkiye`de Saat: 15:53 . |