![]() |
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-COK-BU300.jpgbu gariban kim:D:D |
Alıntı:
|
nobrede teknik ne gezer öküz gibi yatıyo zaten :biggrin: |
bu taraftardaki nobre nefretide ne böyle yarabbim:D:D |
kalkıpta öküz gibi yok pes oynayarak teknıgını gelıstırdı gıbı yorumlar yapılacagına haberde anlatılmak ıstenen alınmalı ! mınyatur kalede atılan sık gollerden bahsedıldıgı ıcın teknık denmıstır. bazen yapılan yorumlarda sevıye baya bı dusuyor haberın içeriğine bakarak yorum yapalım baslıga gore degıl lutfen ! |
yani gökhan öküz gibi dediğinde seviye düşmüyor da biz pes oynamış dedik diye mi seviye düşüyor ..nobre teknikti madem maçlarda neden görmedik bu tekniğini durumuna bir ironi yaptım yani bunda bu kadar tepki gösterilecek ne vardı anlamadım.. |
arkadasım okuzude ben yazmadım yukarı bakarsan yapılan yorumlarda gorursun.sadece örnekledım bende ama senın yaptıgın ıronı öküze kadar gelıyosa benım tepkı vermem gerekıyo kusura bakma |
"öküz gibi"yi sen diyorsun gibi anladım kusra bakma yanlış anlama için...daha dikkatli yorumlar yaparız teşekkürler uyarı için.. |
nobremiymis top cambaz top kendi yapar nobreye cambazligi be :D nobre nere cambazlik nere |
rkadaşlar yeter artık yaa. türkiye liginin en güçlü forvetlerinden biri yerli statüde bizde oynuyor. daha ne istiyorsunuz bı nobreden anlamıyorum. üstelik bu adam çok fırsatçı. top neredeyse mutlaka nobre oradadır. gözün kapalı topa vur kaleden uzaklaştırmak için, mutlaka orada nobre biter pres yapar topu kapar yada rahat oynatmaz ve defansı rahatlatır. bazı maçlar vardır bu özelliklere ihtiyacımız olan, bazı maçlar vardır bobonun adam eksiltmesine ihtiyacımız olan. yeter artık. ikiside birbirinden farklı iyi oyuncular. bize ikiside lazım. yeeeteeeeer. |
Türkiye`de Saat: 12:05 . |