![]() |
nihat durmuyor Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay'ında bedelli askerlik yapan Nihat Kahveci, asker ocağında çalışmalarını sürdürecek. Yıldız futbolcu, üç haftayı kapsayacak vatani görevinin yanında Mustafa Denizli'nin hazırladığı özel bir kondisyon programını da uygulayacak. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bırakın adam gibi askerliğini yapsın bedelli de olsa |
Bekliyoruz Seni Nihat . . |
en büyük asker bizim asker!:D |
zıpkın gibi gelecek inşallah.. ;) |
önümüzdeki günlerde gazelerde göreceğimiz manşetleri hayal edebiliyorum; -nihat askerde kavga çıkardı diskoya atıldı -nihat askerde cep telefonuyla yakalandı. -nihat askerde alkollü yakalandı. askerliğinin uzaması gündemde bunlardan sonra; beşiktaşlı ünlü paşa falanca araya girdi ve nihat ceza almadan kutuldu |
askerliğini diğerleri gibi yapmasından yanayım ama böle bişi imkansız onuda biliyorum... askeri yöntemlerle kondisyon depolasın ya:D:D |
eminim komutanlarla aynı masayı paylaşıyordur :D |
tabi nihat'ı başıboş bırakıyorlar orada, hadi koçum senin ilk maça yetişmen lazım, git kendi programını uygula diyorlar, hey allahım... |
:laugh: :hahaha: Alıntı:
Olmayacak şey değil valla:D:D Yapar medya:D:D |
Tamam,açığı kapatıyor ama takımla çalışmanın,o havanın yakalama ile alakası yoktur.Yalnız çalışmanın... |
BENCE Bordo berelilere 1 hafta yollasınlar Zaten nihat 2 yıllık kondisyonu depolar:D:D:D:D:D |
bol bol istikamet yerse kondisyon depolar sürün şinav mekik ördek yürüşü tek düdük yat tek düdük kalk:D |
haydi nihat bekliyoruz seni .... |
iyi çalışsın sen bize çok lazımsın nihat abi |
Helal valla , iyi calısıyor.. |
Alıntı:
|
On başı Nihat hadi bakalım çalış biraz :D |
keske bu sene bende yapsaydim askerligimi, kismetse seneye bende ordayim |
Güzel hafif bir tempoyla çalışsın ligede hazırlık olur aynı zamanda |
evet bekliyoruz seni nihat adam gibi yap askerliginide gel.. bazi ezikler gibi olma sen :D:D adlari lazim degil bas harfleri " tümör " & " azize " :D:D:D |
Alıntı:
|
hadi gel artık nihat yaa özlemimiz bitti ama antremanlarda görmek istiyoruz çok özledik valla dibimizde gurbet özlemi çekiyouzz :) |
Kondisyona Kuvvet... |
bu sekılde calısacak olsa bıle mutlaka takımdan gerı kalıcak. vatanı gorevını bıtırıp takımla calısmalara baslasın daha verımlı olacaktır. |
evet takımla başlasın bir 2 hasfta sonra tam randımanlı verim alınır diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 14:10 . |