![]() |
resmen beşiktaşı karıştırmak birbirine düşürmek için hazırlanmış bir haber bu bunu yapan beşiktaşlı olamaz az para alanların sızlanmaya hakkı yok beşiktaş gibi bir takıma oynamaya geliyorsun kendini biraz gösterince hemen sızlanmaya başlıyorsun bekle sözleşmen bitsin iste gelenlerin bir kariyeri var pazarlığı baştan yapıyorlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bana göre bunun tek sebebi,aradaki dengeyi sağlayamamaktır.Yönetimden kaynaklı. Düşünelim,10-12 maç oynayamayan Delgado,7-9 maç oynamayan Nobre'nin(Nobre'nin katkıları daha çok.) kupaları kaldırması beni biraz çekimser yapmıştı. Ligde 32 maç oynayan Bobo,en formlulardan olan Sivok-Tello-Toraman gibi oyunculara yazık olmuyor mu? Her ne kadar profesyonel olsalar bile,topçuya koyar bu durumlar. Bakalım nasıl olacak? Yapıalcak en iyi şey.Her şeyi veren topçuların maaşlarında zamdır. |
Alıntı:
|
Ulan azizin eniği ibrahim seten sanane lan Beşiktaştan senin paranımı harcadı Beşiktaş pis herif sen azizin hangi futbolcuya kaç para verdiğini çıkar üç kağıtçı . |
böyle bir dengesizlik oluşmaması lazım |
burakin su dönme fenevlileri |
harbi nobreye verilen para cok yaaa :S:S |
verilen paralar yonetımın hatası ama basının gazına gelıpte lıg baslamadan tepkı vermeyelım mutlaka yonetım-futbolcu arasındakı para dengesi kurulacaktır buna mecburlar. lig baslamadan takımda huzursuzluk cıkarmaya calısan basın gıtsın önce patronlarının (azızın) kara paralarını arastırsın daha sonra gelsın bızım futbolcuların ne kadar hak edıp etmedıgını yazsınlar !! |
Kaç senedir dikkat ediyorum da hep medyada Beşiktaş'ın harcadığı paralar konuşuluyor..Mehmet Topuz döneğinin bonservisine verilen 9 milyon euro + emreciksin konuşulmadı, senelik 2.5 milyon euro alacak hem bu dönek.Bir bakın bakalım ezikbahçe'de kaç oyuncu 3.5 alıyor, gülizar, alex, emre belezoğlu, roberto carlos 4.5 milyon euroya oynuyor yattığı yerden.Hiç duydunuz mu ezikbahçe'nin transfer politikasını eleştiren bir haberi.Maksat Beşiktaş'ı karıştırmak.Bu İbrahim Seten'in ezikbahçe'li olduğunu çoğunuz biliyorsunuzdur, neden çıkıp kendi kulübü hakkında bir yazı yazmıyorda Beşiktaş hakkında atıp tutuyor.Saldırılar bu sefer erken başladı, oyuna gelmeyelim. |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |