![]() |
ilhan in ruhu yeter yaw keske geri dönse ve siyah beyaz formayi sirtina gecirse...bence 6 ay antraman yapsin yine top oynar ilhan 90 dakika oynamasada 45 oynasin 30 oynasin yeterki inönüye siyah beyaz formayla ciksin... |
İmzamı Verdim (: Hiçbişiy Yapmasın O formayı Giyip Kenarda Otursun... |
Valla getirebilirsek yılın çılgınlığı olur.ama güzel olur ilhanı ayrı severim.Bence ilhanla beraber pascalı da çağıralım da tam olsun.Süper oluruz o zaman.:))) |
Keşke gelse onun Ruhu yeter... 33 -34 yaşında kenardan girip belki tecrübesini konusturur :) |
inşallah gelir daha doyamadık ilhanımıza |
Imzayi attim Ilhan sen sadece gelip klubede otur. O bile yeter... |
Verdim imzamı, bence ilhan gibi futbolcular 1dk top oynamasa bile takımda var olması gerekli oyunculardır. Hem oyuncu hem menajer olarak bile düşünülebilir bence. Gelsin tekrar ilhan forması alırım. İlhan, sergen ve pascal'dan sonra formasını alıcağım bir oyuncu gelmedi klübe. Belki bu sene nihat forması alırım. Her sene bir isimsiz bir de futbolcu forması alıyordum ama son 3 senedir hep isimsiz ve numarasız forma aldım. Büyük başkan artık forması satılacak ve taraftarı coşturacak futbolcu da istiyoruz. |
İlhan bu saatten sonra okeye dönsün severdim ama dönemi kapandı artık |
pascal içinde başlatalım ama yabancı kontenjan sorunu var. forza metin tekin |
Futbolcu olarak birşey yapabileceğini sanmıyorum. Her ne kadar gerçek bir Beşiktaşlı olsada futbol oynayamadıktan sonra futbolcu olarak almak saçmalık |
Türkiye`de Saat: 13:38 . |