![]() |
aranan golcü : holosko http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-COK-B4123.jpg Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş, kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvamıştı. Bu çalışmalar çerçevesinde Adrian Mutu başta olmak üzere birçok yıldız isimle görüşmelerde bulunan Kara Kartallar, Filip Holosko’nun performansıyla rahat bir nefes aldı. Yeni sezon hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren Siyah-Beyazlılar’da Holosko performansıyla göz kamaştırıyor. İdmanı boş geçmedi Ligin son bölümünde attığı goller sonrasında Alman ekibi Hamburg’un transfer listesine giren Filip Holosko, “Tatilde de boş durmadım ve çalıştım. Kızım bana uğurlu geldi. Yeni sezonda da kaldığım yerden devam edeceğim” ifadesini kullandı. Bu arada Filip Holosko, dünkü antrenmandaki çift kale maçta da bir kez gol atıp, formda olduğunu bir kez daha kanıtladı. |
şampiyonlar ligi holoskoya çok yarayacak |
maşallah:) çok iyi geliştirdi kendini holo güzel yerleree gelecek inşallah :) bu resimdekide hiç holoya benzimiyo yaf:) |
yav holo çok iyi ama zapo gidiyo ona üzülüyom :(:( |
yürü be holo uççur bizi :) |
holosko bobo arkalarında nihat ufff bee ne gol atcaz bu sene |
holoskoya güvencemiz sonsuz zaten |
Insallah bu sene SL'nde mukemmel bir performans cikararak gecen sene soyledigim " Holosko 2 sene sonra Premier Lig'de oynayacak bakin gorun" seklindeki iddiami dogru cikartacak... Yuru be GOLOSKO kim tutar seni :D |
Haydi Holo'm göster kendini..!Bu takımı inş.C.L'de herkes ayakta alkışlayacak! |
İnş. sakatlanmaz başarılar Holosko |
KartaL holo uçur Bizi (: |
goloskooo göster kendini ş.liginde uçur bizi gollerinle.. |
Özellikle deplasman maçlarında çok yardımcı olacaktır.Ani bir atak gol,Holosko.:) |
sezonu kapadığı gibi açarsa kesin devre arası transferde gündem olur |
Gecen sezon Mükemmel bir performans sergiLemişti. Bu Sezonda Goller bekliyoruz Holo'dan. |
yürü be Holosko kim tutar seni:D |
Gerçek Holo'yu izlet bu sene bea...En güvendiğim adam valla Holo, performansını yükselteceğini düşünüyorum, yanıltmaz bizi umarım... |
forvet hattimiz harbiden fena oldu bobo holosko nihat nobre batuhan deli gibi forvet var besiktasimda delgadonun sozlesmesi dondurulursa eger birde ofansif orta saha koyabilirsek bu takima super olacak ofans gucumuz |
holoskoya cok güveniyorum yeni sezonda |
Holoskooo000ooo!!!!! Insaalah Sampiyon Liginde Super Performans Gostericegiz . |
holoskoya bende çok güveniyorum liglerin ikinci yarılarındaki perfomasını ilk yarıyada yansıtırsa çok gol atar holosko o zaman süper olur işte bakalım çok güzel olucak herşey :) |
bu sene gene çok iyi oynayacak eminim |
holosko benim en güvendiğim futblcuların başında çok ta kaliteli bir golcu kendini her gün daha çok geliştiriyor şampiyonlar liginde iyi oynarsaki ben buna eminim öbür sezon 15 milyon euro eder |
holosko genc ve cok basarili bu sene daha iyi olacagina inaniyorum...sag kanatta harcanmaz insallah bence bu sene forvet hep bobo - holosko olmasi lazim ...nobre ancak yedek otursun biraz pahalli bi yedek ama ilk 11 bence hak etmiyor |
Türkiye`de Saat: 16:41 . |