| Neokartal | 10-07-2009 13:58 | Ben de bu haberin dooğruluğuna inanmıyorum. En azından çarpıtıldığını düşünüyorum.. Yalnız Delgado'nun birşeyler dediği kesin.. Zaten bunu giderken de söylüyordu.. Burda Delgado konusundaki sıkıtım şu... Delgado geçen sezonun son 5-6 haftasında sakatlandı ve oynamadı.. Ozaman ameliyat olması gündeme geldi ama takımın ihtiyacı olacağı(!!) düşünülerek ameliyataaa alınmadı idare edildi.. Delgadonun ozaman ameliyat olmak istediği doğru.. Peki lig bitti ne oldu.. Delgado tatiline gitti.. gezdi, tozdu, eğlenmesine baktı.. sakatlığından ve ameliyattan hiç söz etmedi.. beşiktaş gelecek sezonun planlarını o varmış gibi yaptı, sezon çalışmaları başladığının ilk günü delgado ortaya çıkıp ben sakatım ameliyat olmam lazım dedi.. Şimdi bu mu kaptanlık ve takımını, kulübünü düşünmek.. Burası köy takımı mı.. Bu takım şampiyonlar liginde oynayacak ve takımda en çok para verdiği 10 numarasını oynatmak isteyecektir.. Bu kada düşüncesizlik olur mu.. lig biter bitmez ameliyat olsaydı şimdiye ciddi mesafe katedilmişti ve belki de ağustos sonunda tekrar idmanlara başlayabilirdi.. Beşiktaş'dan ne bekliyor acaba şampiyonlar ligi gibi kurtlar sofrasına tüm yabancı haklarını kullanmış bir şekilde gitmesin mi.. Kimse kusura bakmasın şuan Delgodo'yu düşünecek durumda değiliz.. Onun kapı gibi kontratı var.. Parasını her halukarda çatır çatır alır.. Olan Beşiktaşa, bize oluır.. Onun için elimizden ne gelebiliyorsa yapıp tüm haklarımızı kullanmalıyız.. Bu adam 3 senedir bizde oynuyor.. Çok az oynayabildiği son yarım sezon Beşiktaş son 6 sezonun en iyi performansını gösterip şampiyon oldu.. Senede rakibimizin yabancı stoperi(ismi herkesce malum) kadar gol atabilen, çıt kırıldım bir 10 numaraya ihtiyacımız yok.. Haketmediği parayı almak gibi bir niyetim yok demişti ozaman haketmediğin yeri de fazla işgal etme.. |