![]() |
Bobo yönetime rest çekti Kendisinin yıllık 1.2, Nobre'nin de 2.4 milyon Euro aldığını belirten Bobo, "Ya gitmeme izin verirsiniz ya da yıllık ücretime zam yaparsınız. Aksi durumda benden hiçbir şey beklemeyin" diye konuştu... Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken ağrılarını bahane ederek idmanların bazılarına çıkmayan Bobo'nun derdi anlaşıldı. Yunan ekibi Olimpiyakos'la yaklaşık 2 milyon Euro ücrete anlaşmasına rağmen Siyah-Beyazlı yönetimin 7.5 milyon Euro bonservis bedelinde diretmesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Brezilyalı yıldız isyan etti. Geçen sezonun ortasından beri ayrılmak istediğini belirten Sambacı, bir kez daha transferine engel olan yönetime, "Ya gitmeme izin verirsiniz ya da yıllık ücretime zam yaparsınız. Aksi durumda benden hiçbir şey beklemeyin. Beşiktaş'a bir katkım olmaz" dediği ortaya çıktı. İYİLEŞTİRME SÖZÜ Sambacı'nın özellikle Delgado, Ernst ve Nobre'nin aldığı yıllık ücretlerden rahatsız olduğu ve yöneticilere "Geçen sezon Nobre'den daha çok gol attım, şampiyonlukta daha büyük katkım oldu. Ancak o önümüzdeki sezon için 2.4 milyon Euro alacak ben ise 1.2 milyon Euro. Aynı bölgede oynayan iki oyuncu arasında böylesine bir ücret farkı hiç adaletli değil. Eğer Beşiktaş'ta kalacaksam bu paraya oynayamam. Bunu bilip transferim konusunda öyle karar verin" dediği bildirildi. Yönetimin de takımda kalması halinde Sambacı'nın ücretini iyileştirme sözü verdiği ancak bunu sözleşmeyi uzatma şartına bağladığı öğrenildi. |
salla yer yerinden oynasın salla...:D:D ya böle bişe olcağını hç sanmıyorm bn yne ezik medyanın biyerlerinden uydurduğu şeylerden biridir...başaknın odasına gizli kamera sistemi kurdular galiba:D:D |
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken ağrılarını bahane ederek idmanların bazılarına çıkmayan Bobo'nun derdi anlaşıldı. arkadaş anlamıyorumki bu adamların derdini.Hangi mantıkla bu haberi verirler yav.Kolpa haberin önde gideni.Hani maddi bir sıkıntı varsa bu kadar tartışmalı büyük bişi olduğunu sanmam.Adam her defasında Beşiktaşta mutlu olduğunu kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini söylüyor.Rahat bırakın artık şunu |
sen tutup nobreye figerin oyununa kanarak o kadar para verirsen olacağı budur.tello da zam ister bobo da sivok da. |
şu takımda her yabancı nobre kadar ister |
eğer bu haber doğruysa boboya hak veririm ama doğru olduğuna pek inanmıyorum rahat bırakın artık şu adamı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobonun böyle birsey söylemesine ihtimal vermesem bile haksisda degil hani nobre boboya bakarak iki katini aliyor tamam nobre iyi isler cikardi ama bobodan cok daha fazla alacagi kadar degil ki bobonun cok daha iyi bir istatiki var nobreye bakarak buda gecen sezon degil her sezon böyleydi belliydi zaten dengelerin bozulacagi bugün bobo der yarin tello öbür gün holosko |
bizim ynetim hakedene değil isteyene veriyor o yzden hır gür hiç eksilmicek.en çok holoskonnun alması gerekioken adam gık demio...boboyu pek sevmem ama takıma gerçekten yararlı oldu istesede haklı adamcağızz:D:D:D |
ya böyle bi haberi nasıl yapıyorlar ya şu cümleyi nasıl yazabilir bir gazeteci merak ediyorum. "Geçen sezon Nobre'den daha çok gol attım, şampiyonlukta daha büyük katkım oldu." bu nasıl bir hayal gücü.Bu haberi yapan adam " ben 100 metreyi 10.15 te koşuyorum nobre anca 12 saniyede koşabiliyor daha çok para almam lazım" diyede haber yapabilir. nasıl rahatlık bu anlamıyorum. böyle bi haber çıkıncada burda yok vay ******** böle böle demiş diyenleri hiç anlamıyorum. |
Yorumsuz! |
Alıntı:
|
ya bunu haberi yönetim ve diğer futbolcular okuduysa onların kafası dank etmeyecekmi... |
Yeni Sezon'da böyle Zam istemelerin ve Böyle oLayların oLması Normal'dir. Yönetimin el atması lazım bu oLaya daha fazla büyümeden |
Bu Besiktas hakkında cıkan kacıncı olumsuz haber!Kolpa basın! |
Bobo Hakli Bence.. Nobre Kimki O kadar Para Aliyor . Bobo'nunda istemesi gayet normal bisey.. |
Alıntı:
|
yaw Nobre Nobre deyip durmayın..Olayın kırılma noktası Nobreye değil , Delgadoya verilen paradır..Hayret yaw.. |
ya verin bobo ya 2 milyon euro attırın 3 yıllık imza |
nobre denilen adam bu takıma nobre olarak geldi en öenmliside türk statüsünde oynaması yani yabancı kontenjanı işgal etmiyor bobo ilk geldiğinde kimdiki bu takım sayesinde geldi bobo oldu sonra zam istedi onu aldı şimdide talip çıkınca tutturdu ya teklif edilen parayı verin yada beni bırakın diye ve bu aynı yolu telloda izlemeye başladı arıza çıkarmaya başlayan özelliklede bunu alışkanlık yapan adamı para ediyorken satacaksın beşiktaş bu takım kimsenin gitmesi ile batmaz yada sonuncu olmaz zamanında sözleşme imzalarken kimse zorla attırmadı onlara imzayo koşa koşa geldiler sözleşme bitsin ondan sonra iste ne kadar istiyorsan zammını verirlerse verirler vermeslerse by by |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin söyledğin şeyler farklı meseleler..Ben oyuncuların yönetime gidip '' zam istiyorum '' talebinin sebebinden bahsediyorum..Nobrenin hak edip etmediğinden değil..Ki o zmanda söyledim hala da söylüyorum Nobreye verilen 2.4 kabul edilemez..katılıyorum.. Ancak Nobrenin 2.4 istemesinin ve diğerlerinin peşinden zam istemesinin nedeni , 3 sezondur takıma hiç birşey verememiş sözüm ona yıldız Delgadoya verilen 2.1 mil. eurodur.. Nobre salak mı ki , takıma hiç bir katkısı olmayan bir oyuncuya verilen 2.1 mil.euro yu görünce , kendisi de canla başla mücadele edince onun kadar para istemesin.. Hayır anlamadığım şey tamam çok üst düzey bir adama veririsin iyi para kimsenin gıkı çıkmaz..Tartışmasız bir adam olur Eyv. der oyuncu..ama durup dururken Delgadonun bonservisne 7 mil dolar vereceksin kendisine yıllık 2.1 mil.euro vereceksin..sonra efendim nobre çok para alıyo, yok efendm tello bu kadar istiyo..İsteyecek tabi..Delgadonun 2.1 e imza atmasının hemen ardından burda yazdık çizdik..Sırası gelince bütün oyuncular bu kadar yüksek ücretler talep edecek diye..nitekim sırası gelen gerekli iyileştirmeyi istiyor haklı olarak.. Anlatmak istediğim şey burda oyunculardan kaynaklanan bir hata olmadığıdır..Tamamen yönetimin yaptığı stratejik bir hatadır..Bunca verilen paraların vebalini oyunculara yükleyemezsiniz..Oyuncu ister..Esas iş Yönetimdedir..Yönetim bu hatayı yapmıştır..Sonuçlarına paşa paşa katlanacaktır.. |
Alıntı:
Nobre'ye verilen para çok fazladır, buna katılmamak elde değil, zaten ben bu kadar paralar verilmesini istemem bir oyuncuya, bu oyuncu iyi bir ligden iyi bir takımdan gelir tamam eyvallah, o zaman 3.5-4'te verilir gerekirse, ama Bobo-Delgado-Nobre vs. gibi oyunculara 2 milyon €'dan fazla verilmesini hiç doğru bulmuyorum...Yazık yanii... Ama durmadan Nobre'ye ona buna sallayıpta hala Delgado'yu kollayanları da anlayamıyorum... |
Türkiye`de Saat: 03:01 . |