![]() |
Nihat Kahveci yemin etti! Bilal Erdoğan ile futbolcu Nihat Kahveci'nin de bulunduğu 5 bin 500 bedelli asker, bugün törenle yemin etti. http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 Burdur 58'inci Piyade Eğitim Alayı'nda döviz bedelli olarak vatani görevini yapan ve aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile futbolcu Nihat Kahveci'nin de bulunduğu 5 bin 500 bedelli asker, bugün törenle yemin etti. Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan da oğlunun yemin töreni nedeniyle Burdur'a geldi. ________________________________ Ya bugünden başladığını hesaplarsak 21 i ekleyelim bu tarihin üstüne ancak Ağustos ayında takımla olabilir e Süper Kupa maçında nolacak :( :( |
Maalesef super kupada izleyemeyecegiz :( |
Alıntı:
dogru mu bu soyledigin |
yetişmez nihat kupaya.. |
Yetişir.Fakat ne kadar hazır olacak,asıl önemli olan o.:) |
Aslan parçası beeee Nihatsızda kupa bizim |
Alıntı:
|
odeğilde çok yakışmış nihata askerlik yaa en büyük asker bizim askerr!! :) bu arada nihat olmasada önemli değil süper kupada ya fenere hiç bi şekilde vermeyiz o kupayı |
Askerliğini yapsında Süper kupada oynamasada olur... Bol bol kondisyon depola be Nihatım :) |
Her Türk Asker Doğar !! Helal Nihatım.. |
Heeeeyyytt beee nasıl da yakışmış askeri kamuflaj kıyafeti . |
Alıntı:
|
feneri del nihaat :D:D resımden tanımayadım :D |
o değil de nihat'ın arkasındaki adam ne iş:)amcam yurtdışında bayağı bi çalışmış anlaşılan:) |
kismetse seneye bende ordayim |
En büyük asker bizim asker:) yemin ederken nihatın bi an ağladığını gördüm içim gitti:) |
yemin edilirken söyledikleri sözler insanın içini sızlatıyor :( hayırlısıyla gelir inşallah:) |
:):) Keşke süper kupada da olsa yav |
Türkiye`de Saat: 13:31 . |