![]() |
quaresma gelecek mi ? Sezonu çift kupayla kapatan ve gözünü transfere çeviren Beşiktaş, sessiz ve derinden ilerliyor. Takımda bulunan yabancı futbolcu fazlasıyla rahat hareket edemeyen Beşiktaş yönetimi, Bobo"nun gönderilmesi durumunda flaş bir transfer yapabilir. Dış basında günlerdir Inter"in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma için Beşiktaş"ın devrede olduğu ve arada ufak pürüzlerin kaldığı haberleri çıkıyor. Hatta Beşiktaş"ın 12.5 milyon avro önerdiği ama Inter"in 17 milyon avroda direttiği bilgileri de yer alıyor. Fakat bu konuda tüm araştırmalarımıza rağmen net bir bilgiye ulaşamadık. Beşiktaş yönetimi bu işi çok gizli yürütüyor. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz herkes bu transferi bize soruyor doğru mu diye. Böylece iki olasılık ortaya çıkıyor. Ya bu transferin duyulması istenmiyor ya da tamamen menajerlerin bir oyunu. Fakat araştırmalarımız devam ediyor ve önemli bir bilgiye ulaştığımız anda bu bilgileri anında sizlerle paylaşacağız. - HABER 1903 - |
"Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz herkes bu transferi bize soruyor doğru mu diye." :D yöneticilerde basından takip ediyorlar artık transferleri.yakında zaten basın yapacak herhalde bütün transferleri. |
gelmicek bnce:(:(:( portoda istiyomuş nihat gbi yuvasını seçer bnce... |
gelmeyecek yalan... |
geleceğini hiç sanmıyorum tahminim delgado donacak Tabata gelecek |
cok gizli bi operasyon var ama hadi hayırlısı gelse var yaaa düşünemiyorum havalimanını :D |
metrobuse bındi gelıyor |
Gelmezse çamur atalım :D |
Bence gelmez.Ama gelirse mali zenginliğimizi düşünemiyorum.Formalar,kombineler,full tirbünler ...:) |
Yapmayın çocuklar..Quaresma' dan bahsediyoruz...:D:D hadi hayal kuruyoruz ..bari ,Gerard'ı,Lampard'ı Ribery falan alalım da tam olsun..hayal kurmanın maliyeti yok nasıl olsa.. |
Alıntı:
Umut fakirin ekmeğidir abi:D Boşver biraz da böyle takılalım:D |
Ferrariden sonra quaresmayıda transfer edersek en karizma soyadlı futbolcuları almış olucaz.:D |
ben bu quaresma olmasza tabata gelecek tarzı haberlere anlam veremiyorum oynadıkları bölgeler farklı bi defa eğer doğruysa yönetim veya denizli ne aradığını bilmiyo anlamına gelirki ben spekülasyonlara göre yönetim veya denizliyi suclamak istemiyorum gerci önümüzde sol acık diye getirilmiş ricardinho örneği var ama yönetim tecrübesizdi ozamanlar |
Alıntı:
|
ayrıca umarım quaresma ile ilgilendikleri doğruysa bile alınamaz bireysel yetenekleri harika olan fakat takım oyunu ve futbol disiplini olmayan bi adam bece takımın havasını bozar konuşulan paralara ben arfa mark gonzalez gibi isimleri tercih ederim ki mark gonzalez alınabilecek bir isim |
quaresmaaaa gol gol gol |
geLmese'de Olur.. Mükemmel bir kadro oLuşturduk. |
Alıntı:
|
hayata gelmez |
yarın istanbulda olacak quaresma diyolar arkadaşlar...var mı bu haberin aslı yoksa sallama mı? |
saLLıoLaRdıR % 100.. |
ümit gönlümün ekmeği, umar ha umar umar:) |
başkan getirirse efsane olur!o kadar kötü söz söylesemde bu gerçek! |
Quaresma ya da başkası..Ofansif katkı yapacak bir oyuncu şart.. |
defans ve göbek sağlam oldu..yalnız agresif ve savaşçı bir forvet almamız lazım...yoksa işimiz zor avrupa'da.. |
Alıntı:
|
Gelmez bence ama gelse Cok Guzel Olur. |
Quaresma'nin ismini bile duyunca kalbim gup gup atmaya basliyo :) Ne muhtesem hucum hattimiz olacak ama dii mi yaaa :D |
Quaresma gelirse olağanüstü bir transfer olur.Yıldırım başkan yıldız sözü vermişti inşallah olur bu transfer.Biz beklemeye devam ediyoruz.. |
quaresmaya verecekleri parayı diegoya versinler bence o daha faydalı olacaktır bize... |
zor iş |
Türkiye`de Saat: 00:22 . |