![]() |
erhan güven kendini buldu http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN08ERR423.jpg Ankaraspor’dan alınan Erhan Güven, Michael Fink ile Matteo Ferrari transferlerinin gölgesinde kalmış ve sessiz sedasız Beşiktaş’a katılmıştı. Ancak başarılı savunma oyuncusu, Ümraniye’deki performansıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Kısa süre içerisinde teknik direktör Mustafa Denizli’nin de beğenisini kazanan Erhan, çift kale maçlardaki görüntüsüyle alkış alıyor. Formuyla ve çalışkanlığıyla dikkat çeken genç yıldız, savunmanın sağında oynamasına rağmen hava toplarında etkili bir profil çiziyor. |
Adaptasyon sürecini atlatıyorlar yavaş yavaş.Gerçek performansları ortaya çıkıyor işte |
bu adama bende çok güveniyorum |
aldığımız her oyuncu kaliteli yakında hepsi kendini gösterecektir yavaş yavaş |
Bravo Erhan!
|
o bolgede cok adam var ,toraman ekrem rıdvan.. alternatif diyoruz ama nasıl oynuyacak bu adamlar bilmiyorum |
Rekabet artıyo buda takımımıza yarıcak aferin gençlere... |
Bakalım,Mustafa Hoca ilk 11'i nasıl kuracak merak ediyorum. |
daha çok türkiye kupası ağırlıklı oynayacağını düşünüyorum.tabi bu sadece öngörü belkide yanıltır beni her maç 11 çıkar. |
merak içindeyim herkes her an oynayabilir bnce zaten denizlinin tarzıda bu, buda takıma güç katıyor rakiplerin takımı kestirememesi çok işimize yarıyor oyuncular sistem değiştiriyor yapılarıyla oda rakip için bir hayli zor olsa gerek |
Konular Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |