![]() |
Skandal'ın ismi Fox Tv.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0805231056.jpg TFF Fox Tv ile Anlaştı.. ve Fox Avrupada Yayın yapmayacaklarını açıkladı Neden mi? Fox TV Avrupa yayinlarini kesti. Sadece Türkiye'de yayin yapiyorlar. Uydudan seyredemiyorsunuz. Simdi ne olacak ? böyle seymi olur diyor Insan Kendi Kendine Fox Tv İzleyici Temsilcisi : biz yurtdisina yayin yapmayacagiz diyorlar. Ve Ardindan TFF 'den gelen Acıklama : bizim sorunumuz degil . Yönetim kurulu bu karari verdi ve bundan sonraki FOX TV´nin sorunudur dedi Eee Neolacak Şimdi Diyoruz ? Avrupa'daki Türk'ler Insan Değilmi ?? HERŞEYE RAĞMEN O KUPAYI ALACAĞIZ !!! |
Şimdi ben çanak antenimden fox tv Türkiye yayınlarını izleyebiliyorum bu na göre maçı izleyebilecem mi . |
bizi türk olarak saymiyorlar bunlar orada yabanci burda almanci yazzik yazzikk |
Normal Fox tv var ise izlenebiliyorsunuz , " Fox Tv Avrupa " Kanali yayinlarini kapatti. |
Avrupadaki kanalı açık olsa nolacaktı ki Mehmet abi yayınlamazdı aynı Euro Star'ın Şampiyonlar Ligini yayınlamadığı gibi :( |
Alıntı:
|
böyle saçmalık olur mu yaa yurt dışındaki taraftarlaımız ne olcak inşllah sorun çözümlenir |
uyducular, alacaksiniz bir dreambox hem ciciturku (sansal ile toraman decoderlerini baslarina calsinlar) hemde stari fox tvyi trde her nekadar kanal varsa izleyeceksiniz tabi kart paylasimi ile |
bu ilk degil ki ...! atv'nin yayinladigi bazi milli maçlarini ,sampiyonlar ligi maçlarini avrupada ki turkler izleyemiyor maalesef ... 6-7 milyon turk var avrupa .. bizleri insan yerine koyan yok !! biz buralarda turkiyeyi en iyi sekilde temsil etmeye calisiyoruz ama bizleri takan yok !!! neyse ki bu maç için turkiyede olacam yani seyretcem :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:43 . |