![]() |
Tello'nun Yerine Sapara http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...RO2-C-B423.jpg Beşiktaş’ta dün olağanüstü gelişmeler yaşandı. Şilili yıldız Tello, sabah yapılan idman sırasında şık bir çalımla kendisini geçen Serdar Özkan’ın üzerine yürüdü ve dirsek attığı gerekçesiyle göğsüne omuz vurdu. Tello’nun sinirli halinin nedeni ise akşam saatlerinde ortaya çıktı. Kartal’dan yıllık 900 bin Euro alan Şilili oyuncunun yönetimle görüşerek fiyatının iki katına çıkartılmasını istediği ortaya çıktı. Ancak yönetimin bu talebi geri çevirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteği üzerine Slovak orta saha oyuncusu Marek Sapara’ya yöneldiği bildirildi. Norveç ekibi Rosenborg’ta oynayan 26 yaşındaki Sapara geçtiğimiz sezon devre arasında da transfer edilmek istenmiş ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçilmişti. Tello’nun bu çıkışı üzerine Kartal’ın Sapara’yı bitirmek için harekete geçtiği kaydedildi. Bu arada Şilili oyuncunun mukavelesi gereği Beşiktaş’a 1,8 milyon Euro verdiği taktirde boşta kalacağı kaydedildi. |
Kesinlikle istemiyorum! Hem 26 yasinda hemde iyi oynamiyor. Ozkan ondan cok daha genc ve cok daha iyi oynayabiliyor. Bu transfer olmamasi lazim! |
yaa adam zam istemekte haklı..Delgado'nun aldığı paranın yarısı kadar bile almıyor, isteyecek tabi...Delgado'ya, Nobre'ye o kadar para veriliyor da Tello zam istedi diye gönderilecekse yuh artık..ayrıca yerine gelen adam sanki daha mı az para alacak.. |
böyle bir şey olursa bütün taraftarlar ayağa kalkar ben olmak üzere tellonun gitmesini hiç mi hiç istemiyorum geçen sene asist kralı olmuş bir oyuncuyu sadece zam istedi diye gönderirlerse yazıklar olsun zaten yalandır bu haber hiç inanmıyorum inanmakta istemiyorum |
:D:DBöyle birşey olması söz konusu değil! Ne bu fotospor mu! Uyuz oldum yav.1 ay öncede marek sapara yazdı.Ara transfer döneminde de Tello bizde kalacak.Yerine de kimse gelmeyecek.Basının uydurmasıdır |
sen nobreye bu kadar para verirsen tello da ister sonuna kadarda haklıdır. tello gidersede gitsin ama yerine gelicek adam sapara olmamalı. fener ronaldinho ile ilgileniyo gs de kewel ve arda var bizde sapara mı oynıcak böyle rekabet etmek çok zor. diyebilirizki sivasta hiçbişey yok ama neredeyse şampiyon olucaktı ama bu durum hem istisna hem büyük takımda zor |
bir adam arıza çıkarmaya başladımı tutmayacaksın hemen göndereceksin beşiktaşa gelirken telloyu kim tanıyordu biraz iyi oynafı kendini gösterdi hemen zam önce bir bekle sen burda değerli oldun sözleşmen bitsin borcunu öde önce boboda geldi düşük ücret alıyordu bastırdı zammı aldı aldıda ne oldu şimdi tutturdu beni bırakın gideyim diye gelen adamların bir kariyeri var geçen sene şampiyonlukta ernst mi daha faydalı tellomu desem sonuç ortaya çıkar zaten |
Zorla Sapara yı getirecek medya.. |
daha neler ufak bi gerginlikten yeni bi transfer çıkardılar ya ne diyim artık |
telloya en az 1,5 milyon euro verin adam kalsın ya |
Türkiye`de Saat: 02:47 . |