![]() |
Delgado'ya Ceza Yolda http://i.milliyet.com.tr/MansetOrtaB..._mf312591.Jpeg Arjantinli futbolcunun sakatlığı hakkındaki açıklamaları başına dert açtı. Beşiktaş Yönetimi, Denizli’nin görüşünü alıp, 100 bin euro ceza vermeye hazırlanıyor Barcelona’daki ameliyatının ardından MİLLİYET’e verdiği röportajla bir anda gündemi sarsan Matias Delgado’ya, Beşiktaş Yönetimi’nden ceza geleceği öğrenildi. Siyah - beyazlı idarecilerin, Arjantinli oyuncunun demecinden sonra Teknik Direktör Mustafa Denizli ile görüşerek, bu oyuncu hakkında rapor isteyeceği vurgulandı. Denizli’nin de görüşünü alacak olan siyah-beyazlı yönetim, hocanın istemesi durumunda Delgado’ya 100 bin euroluk bir para cezası kesecekleri bildirildi. Arjantinli oyuncunun yönetim hakkındaki zehir zemberek demeçlerine oldukça sinirlenen Beşiktaş Yönetimi’nin, cezanın yanı sıra sert bir uyarıda bulunacakları da öğrenildi. |
Cok Dogru Karar... |
Eğer okuduğumuz sözleri söylediyse karar doğru da ne konuştuğunu bilmiyoruz ki,basında yazılanlara göre hareket ediyoruz. |
eğer yazılanlar doğruysa tabiki ceza verilmeli ancak bu yazılanların hepsi yalanda olabilir yani çok normal karşılarım |
Yediğin ekmeğe ne ihanet ediyorsun be arkadaş! Git başkanın karşısında ne diyorsan de! Arkadan basına malzeme veriyorsun boşuna boşuna! (eğer haber doğru ise!) |
yazılanlar doğruysa ki pek inanmıyorum ama ceza olması doğru karar olur |
bu haberde kolpa bence milliyete hiç inanmıyorum |
yönetim önce kendine ceza versin sonra da delgadoya |
doğruysa verilmeli ..bu takımda oynuyor açıklamalarını düzgün yapmak zorunda |
Kime inanacağımı şaşırdım.Gazetelere mi,Delgado'ya mı? Çık çıkabilirsen işin içinden... |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |