![]() |
Beşiktaş'a Mesaj Yolladı Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 5 ay futbol oynayamayacak olan Matias Delgado'nun sözleşmesini dondurup, yerine yeni bir oyun kurucu almayı planlayan Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Yıldıray Baştürk, siyah beyazlı kulübe yeşil ışık yaktı. Geçmiş yıllarda da 3 büyüklerden transfer teklifleri alan ancak her defasında reddeden milli futbolcu, halen sözleşmeli olduğu Stuttgart Kulübü'nün ikna edilmesi halinde Beşiktaş'a gelebileceğini söyledi. Geçirdiği uzun süreli sakatlıklar nedeniyle iki sezondur takımına faydalı olamadığını, ancak şu an çok iyi durumda olduğunu belirten Yıldıray, "Bir haftadır takımımla birlikte yeni sezona hazırlanıyorum. Allah'a şükürler olsun, şu anda hiçbir sakatlığım yok. Fizik ve kafa olarak sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyorum" dedi. Transferiyle ilgili sorulara da yanıt veren Yıldıray, "Geçmiş yıllarda da Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklifler aldım, fakat o dönemde şartlar bir türlü oluşmadı. Ama her defasında ülkemde futbol oynamak istediğimi dile getirdim. Beşiktaş konusuna gelince... Beşiktaş, hedefleri olan, çok büyük bir camia. Böyle bir kulüpte herkes, her futbolcu forma giymek ister. Şu aşamada benim kararımdan çok, Stuttgart'ın kararı çok önemli. Eğer Beşiktaş beni istiyorsa, öncelikle Stuttgart ile anlaşmak zorunda. Eğer şartlar oluşursa seve seve Beşiktaş'ın formasını giyerim" diye konuştu. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu öncelikli tercihinin Stuttgart'ta kalmak olduğunu da vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti: "Maalesef, iki sezondur sakatlıklar nedeniyle Stuttgart'a yeterince faydalı olamadım. Futbol hayatımın en zor dönemini geçirdim. Geçen bu süreçte beklentilere cevap veremediğim için kendimi Stuttgart camiasına karşı borçlu hissediyorum. O yüzden en az bir sezon daha Stuttgart formasını giyerek, borcumu ödemek istiyorum. Tabii Stuttgart Yönetimi'nin benimle ilgili düşünceleri de bu konu önemli." 2002 Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla dünya çapında ün kazanan Yıldıray Baştürk, geçtiğimiz yıllarda yaptığı bir açıklamada, "Ben Beşiktaşlı'yım. İleride Türkiye'ye gelirsem, oynayacağım tek takım Beşiktaş'tır" demişti. |
sen gelme kal orda |
top çarpsa sakatlanıp 3 maç oynamıyor..ne biçim iş bu anlamadım.. |
ya niye hep 30 yaşının üstündekilerle ilgilenir bu yönetim |
yönetimin ilgilendiği falan yoktur.. Kendine pazar oluşturmaya çalışıyo... |
yıdıray alncak son adamlrdan biri... |
Gerek yok.Bize daha sağlamları lazım. |
Nolursun Gelme |
herkes ağız birliği yapmış gibi gelme,gelmesin felan demişler yusufa da aynı şeyler denmişti ama yusufun neler yaptığını gördük bence yıldıray denizli ile tekrar başarılı günlerine döner en az 3-4 yıl daha oynar |
yıldıray gelirse iyi olur ben gelmesinden yanayım |
wala bn şahsen yusufun gelmeden önce de gelmesini istiyordm ama o zmnlar forumda deildim olsaydım direnrdim:D:D:D |
Alıntı:
|
Bence önyargılı olunmamalı... |
yahu bilsemki sakatlanmayacak bu herif en az 25 mac ciaracak bir sezonda tam aradigimiz adam ama korkuyorum mac basina anlasilirsa makul bir bonservis karsiligi alinabilir ve iyide olur bence |
gelsede olur gelmesede farketmez alınabilir önyargım yok |
ya nerde 2002 dünya kupasındaki yıldıray nerde şimdi ki. bildiğim kadarıyla son 2 senede zaten toplasan 10 maç oynadı yıldıray.bence çok gereksiz olması gelmesi sürekli sakatlanan bir oyuncu.gökhandan illallah etmiştik yıldırayda neler olur kimbilir. |
asilda gelebilir türk futbolcusu belki isimize yarar |
gelirse şu açıdan iyi olur delgado sakatlıktan kurtulursa takıma katılması sıkıntı olmaz ama yıldıray yerine yabancı bir oyuncu alınırsa delgadonun takıma dönmesi zor olur ki bu da yönetimin başını ağrıtır...bana kalsa delgado hep gönderilsin ama elden çıkarılabilecek bi futbolcu değil...hep söylediğim gibi benim Beşiktaş için favori 10 numaram MEHMET ÇAKIR. |
Onun Mesaj Göndermesiyle oLmuyor bu işler :D |
yusuf bence bambaşka yıldıraydan.yıldıray sürekli sakatlıklarla uğraşıyor,yusuf ise bu zaman kadar gece hayatından oynayamıyordu.yetenek bakımından da yusuf kıyaslanamaz bile yıldırayla. bence uygun koşullarda gelecekse gelsin,maç başı olmak üzere yıllık 2 olabilir.her zaman şov yapma potansiyeline sahip kaliteli bir futbolcu |
üstü kalsın:D:D |
Keşke yıldıray gelse buldukta bunuyomuyuz arkadaşlar kendinize gelin . arada hocamız mustafa denizliye laf sokanlar var onlarda haddini bilsinler seslerini kessinler onlara mustafa hocanın cevabı olarak duble şampiyonluğu var hala hocayı eleştirmek ayıptır . |
gelmesini istemem.Gerek yok! |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |