![]() |
Tabata'nın mesajı net: Beşiktaş'ı istiyorum! Kartal'ın prensipte anlaştığı Brezilyalı, "Ben gitsem de taraftar beni sevmeye devam eder" diyerek Beşiktaş'ı işaret ett Beşiktaş, Tabata'yı renklerine katmak için gün sayıyor. Siyah beyazlı kulüp, Antepli futbolcuyla her konuda anlaşırken, Tabata da Beşiktaş'ı istediğini bir kez daha ima etti. Beşiktaş ile 1.5 milyon Euro'ya anlaştığı iddia edilen Tabata, "Ben taraftardan, gitsem de kalsam da bana olan sevgilerini devam ettirmelerini istiyorum" diyerek Kartal'a sıcak baktığını açık açık dile getirdi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl'ın bu hafta içinde bir kez daha bir araya gelerek bonservis için bir pazarlık daha yapmaları bekleniyor. Kızıl bonservis bedeli için 8 milyon Euro'dan aşağıya inmezken, Beşiktaş 6 milyon Euro+1 futbolcu öneriyor. Bu arada Beşiktaş, Delgado'nun sözleşmesinin askıya alınması için de Arjantinli yıldızın avukatları ile masaya oturmaya hazırlanıyor. İspanya'da geçen hafta içinde ameliyat olan Delgado, sözleşmenin askıya alınmasına karşı çıkarken, Beşiktaş'tan teminat istiyor. Yıldız oyuncunun en erken Ekim sonu gibi sahaya dönmesi beklenirken, sözleşmesinin askıya alınması için Beşiktaş'tan bir yıllık ücretini (2.1 milyon Euro) peşin olarak istedi. FORMASI 10 NUMARA Gaziantepspor'un, Santos takımından aldığı 1980 doğumlu Brezilyalı futbolcusu Rodrigo Tabata, geçen sezon yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 31 maça çıkan Tabata, 11'i ligde olmak üzere toplam 13 gol kaydetti. Ayrıca Gaziantep'te 10 numaralı formayı terleten tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon ligde 7 asist yaptı. |
tabata illaki beşiktaş ı isterde bu kadar bonservis vermek beşiktaşı satmak demektir |
bonservisi çok gerçekten.. |
ulaaa 8 milyoneruo verene kadar siz adam degilmisiniz gidip anadolu kulüplerinin yaptıgı gibi adam gibi futbolcu izleyip alsanızaaaa |
ya bi git tabata!! |
kendine şu soruyu sor 8 milyon euro edecek adam mısın tabata . nelerle uğraşıyoruz ya.. |
gelcekse gelsin yoksa uzatmasın |
Yönetim bu adama 8 Milyon verirse.İşte o zaman bütün topçular ayaklanır... |
Ama biz seni istemiyoruz Tabata |
yazık olur bence o paralara, tabata okadar etmez!... |
o kadar paraya daha kalıtelısını buluruz.. |
8 milyon euro vermek takımı dağıtmaktır |
Beşiktaş kulübü`nden sonunda beklenen açıklama geldi. Günlerdir basında çıkan Tabata haberlerine karşılık siyah-beyazlı yönetim resmi siteden bu iddalara yanıt verdi. İşte resmi sitede yayınlanan açıklamanın tam metni : "Basında bir süredir devam eden Gaziantepspor`un futbolcusu Rodrigo Barbosa Tabata ile ilgili olarak, Kulübümüz`ün transfer girişiminin olduğu haberleri yapılmakta ve oyuncunun bonservisine yönelik aslı olmayan rakamlar ortaya atılmaktadır. Rodrigo Barbosa Tabata`nın transferi konusunda Başkanımız Yıldırım Demirören`in Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl`dan oyuncularını satıp satmayacaklarına ilişkin görüş almaktan öte herhangi bir girişimi olmamıştır. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl`ın bu oyuncuyu satmayacaklarını ifade etmesi üzerine bir daha bu konu başkanlar ve kulüpler düzeyinde gündeme gelmemiştir, bonservis ücreti hiç konuşulmamıştır. Dolayısıyla basında iddia edilen astronomik rakamlar, tamamen hayal ürünü olup gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Tabata, Kulübümüz transfer gündeminde asla yer almadığı gibi, bu tarz asılsız haberler her iki kulübü ve futbolcuyu yıpratmaktadır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK" |
hakkın 3 milyon euro tabata sanada yıllık 1.5 milyon euro yeter |
bana da bu kadar para verseler ben de isterim :D |
eee heralde adam isteyecek. Gantep kim Beşiktaş kim. |
ne 8 ya en cok 3 daha ne yaptiki 8 verilecekmis |
o paraya mutu yada quaresmayı alırız ya |
| Türkiye`de Saat: 23:21 . |