![]() |
Çocuk oyuncağı değil İbrahim Üzülmez, basında sık sık gündeme gelen kaptanlığın geri verilip verilmemesi konusunda rahatsızlığını dile getirdi. http://www.karakartal.com/img/3/2009...ulmez25667.jpg Beşiktaşımızın emektar oyuncularından İbrahim Üzülmez, basında sık sık gündeme gelen kaptanlığın geri verilip verilmemesi konusunda rahatsızlığını dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, “Bu takımın kaptanlarını yönetim belirledi. Buna saygı duymamız gerekir. Bu çocuk oyuncağı değil ki, bir alınıp bir verilsin. Kaptanlık ciddi bir unvandır. Yönetimin ve teknik heyetin kararlarına her zaman saygı duymalıyız. Kaptanlıktan önce takımın başarısını düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı. Bu tür konuşmaların artık kendisine rahatsızlık verdiğini, çünkü kendisinin sadece başarılı olmayı düşündüğünü vurgulayan İbrahim Üzülmez, “Önümüzde yeni bir sezon ve alınması gereken kupalar var. Ben sadece Beşiktaş'a nasıl daha çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Diğer konuşulanlar beni fazla ilgilendirmiyor” dedi. |
kaptanlık sadece bir band takmak değildir..önemli olan o bandın anlamını bilip hakkını verebilmektir..bu takımda tecrübeli ve emektar bir sürü oyuncumuz varken,yabancı oyunculara yada yeni gelen bir oyuncuya kaptanlık vermek çok yanlış..!! |
deli band ı taksada takmasada kaptanımızdır |
Bana göre,Rüştü yada Nihat'a verilmelidir.Nihat daha ağır basıyor.İtici gücümüz olabilir. Hatırlayın,Çek Cumhuriyeti maçında 60.dakikalarda elimiz ayağımız dolaştığında Nihat rahat olmalarını söylemişti.Gerisi malum:) |
gizli Kaptanımız cok var |
kaptanlığı hakeden birçok oyuncumuz var. ibrahim üzülmez de bunlardan biri ama bu konunun bu kadar gündeme getirilmemesi lazım |
bence bu takımda kaptanlığa şu an en çok yakışan futbolcu ibrarim toraman.hem ağır başlı hem gerçek Beşiktaşlı. |
kaptanlık için pazubandı şart değildir. Oyunda kaptanlık yapabilecek-yapan isimler var Onlarda belli |
Band ın kolunda olup olmaması zerre kadar mühim değil sen bizim gönlümüzün kaptanısın deli ibo hep öyle kalacaksın . |
Doğru oLanı Söylemiş. Birinde Durmalı. |
Türkiye`de Saat: 05:05 . |