![]() |
Yeni Sezon Formalarımız Tanıtılacak Taraftarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni sezon formalarımız yeni sponsorumuz Adidas ve Kartal Yuvası ile beraber 3 farklı model olarak hazırlandı. Tüm Beşiktaş camiasının beğenisini kazanacağına emin olduğumuz formalarımız, lansmanın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazalarında ve www.kartalyuvasi.com.tr online satış sitemizde satışa çıkartılacaktır. Formalarımızın tanıtılacağı defilede yeni transferlerimiz başta olmak üzere A Takım futbolcularımız da yer alacak. Ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar Kış kreasyonundan örnekler de taraftarlarımızın beğenisine sunulacak. Şimdiden yeni sezon formalarımızın Beşiktaşımız'ı şampiyonluklara taşımasını diliyoruz. BJK Resmi Web Sitesi |
artık sitedeki umbro formalarıda kaldırmak lazım. |
hepimize hayırlı olsun yenı formalarımızla yenı şampiyonluklara adım atalım İnşallah. |
merak ettim yav.modeli görmek için sabırsızlanıyorum:) |
Alıntı:
|
tanıtım defilesi cuma günü nevzat demir tesislerinde . |
iyi bari en azından geçen seneki gibi Ağustosa kadar beklemicez.. |
çooqqq merak ediomm yaa... |
çok merak ediorm yeni formaları |
Alıntı:
|
hayırlısı olsun...umarım güzel birşeyler yapmışlardır... |
4 çeşit deilmiydi :( neyse hayırlı olsun beşiktaşıma sabırsızlıkla bekliyorum:D:D |
sabirsizlikla bekliyoruz |
Hayırlı olsun bakalım nasıllar |
Forma Tanıtımı Cuma Günü Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezeonunda giyeceği formalar, düzenlenecek bir defileyle tanıtılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübün yeni sponsoru Adidas ve Kartal Yuvası'nın birlikte, 3 farklı model olarak hazırladıkları yeni sezon formalarının, 17 Temmuz Cuma günü saat 20.00'de, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek defileyle tanıtılacağı, defilede, yeni transferler başta olmak üzere (A) takım oyuncularının da yer alacağı bildirildi. |
Merakla bekliyoruz.:) |
Ben olsam bu geceki etkinlikte yapmaya çalı$ırdım forma tanıtımını (: |
Konular Birlestirildi. |
Pardon Mehmet ya,başlık farklı olunca konu yok gibi görünmüştü bana,ben geç kalmışım yahu konuyu açmakta...:D Çok serisin valla...:):p |
formaları merak ediorum kesin güzellerdir :) |
bence formaların biri çubuklu biri siyah ağırlıklı biriside beyaz ağırlıklıdır |
3 tanecik mi ne kadar çokmş:S |
Alıntı:
|
cuma günü tanıtılacak bekliyoruz |
Alacağız 1 adet.:) |
Türkiye`de Saat: 22:30 . |