![]() |
Alıntı:
Hayırdır ? |
siz querezma ile 1.5 senedir iklgileniyosnız helal olsun size ne diyim. ama şunu bilin maça galibiyet için çıkarsan en kötü berabere kalırsın derler quarezma için yola çık ama higuen le falan gelmeyin |
%1 ihtimal bile vermiyorum ya inş gelir.parada anlaşsan bile böyle yıldızları getirmek çok zor.çok uzun zaman ilgilenmek gerekiyor |
bounetto nasıl forvet oluyo adamın boyu 1.60 cm :D anlamak mümkün değil |
Ben buonanotteyi forvet arkası olarak biliyordum :s: bekliyoruz işte.Sabırlı davranmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Medyanın yazdığı abuk subuk adamlara kanmayalım Sırt reklamının olmaması iyi.Sevindim:) |
Diego forvet oyuncusumu takip ettikleri adamın özelliklerinden bi haber yöneticilerimiz var ... Yazık diyorum... |
Alıntı:
O yüzden bu röportajın doğruluğundan, yetkinliğinden, güvenilirliğinden şüpheliyim.. |
Röportaj doğru haber1903 de var bu açıklamalar keza formalarla ilgili resmi sitedede aynı şeylerden bahsediliyor ama daha almak istedikleri oyuncunun ne gibi özelliği olduğunu bilmeyen bilmemesin, geç araştırmayan bir yöneticinin çıkıp birde bu şekilde açıklamalar yapması Beşiktaşımız için çok büyük endişe veriyor bana ... |
Alıntı:
Kardeşim olmuşken bari Quaresma ne zaman gelecek onu da söyle gelince ben demiştim dersin :D :D :D :D Sabırlı olalım arkadaşlar isimli futbolcu getirmek kolay değil . |
nedense herkes formalarla ilgili açıklamalara inanmış ama quaresma ya inanmıyor ya da inanmak istemiyor :D bu kadar önyargılı olmayalım arkadaşlar zamanında higuain gibi bi dünya yıldızını takıma kazandıran yönetim için bu transferin hiç bir zorluğu yok :S bana kalırsa denizli istemiyor qua yı yoksa Demitören çoktan italyaya uçmuştu...yoksa yoksa...yoksa Demirören Ferrari ye gidip qua ı da mı bağladı...bilemeyiz... :D:D |
Türkiye`de Saat: 04:45 . |