![]() |
Açılın süper Nobre geliyor Mert Nobre, yeni sezon hazırlıklarında gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne şimdiden girmeyi başardı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...09NOBRE423.jpg Bobo’nun takımdan ayrılma ihtimalinin olması nedeniyle önümüzdeki sezon forvet hattının en etkili silahlarından biri olması beklenen Mert Nobre, yeni sezon hazırlıklarında gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne şimdiden girmeyi başardı. Tecrübeli futbolcunun antrenmanlarda gösterdiği hırs ve azmi, teknik direktör Mustafa Denizli’yi son derece memnun etti. Şampiyonlar Ligi’nde hedeflerinin gruptan çıkarak, Avrupa’da ses getirmek olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, “Taraftarımızın da desteğiyle, yeni sezonda çok daha başarılı olacağız. Özellikle iç sahadaki karşılaşmalar, bizim en büyük kozumuz olacak” yorumunu yaptı. |
Takımın en çok kazanan oyuncularından biri.Olsun o kadarda |
Nobre ileri uçta pivot oynarsa Bu sezon 20 gol atar |
ben nobreye güvenmiyorum! koca bi fiyasko olursa kimse şaşırmasın ;) |
o kadar parayı boboya versen 30 gol atar , telloya versen 30 asist yapar :D |
Alıntı:
|
herşeyi paraya bağlamayın yaa nereye baksam para yaa sıkıldım gerçekten futbol konuşalım inşallah nobre bu sezon bol gol atar güveniyorum ona benn |
kusura bakmasin kimse nobrenin banko oynadigi takim hicbir yerde cok gol atamaz bukadar basittir olay kimse kimseyi kandirmasin kamyonla para verdik herife aklima her geldiginde icim ciz ediyor |
Nobre ne kadar formda olursa olsun,benim gönlüm Bobo-Nihat ikilisinden yana.Tabi son söz Mustafa Hoca'nın. |
takıma güven'm sonsuz... |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |