![]() |
Quaresma kendisini ispatlamak istiyor Mourinho’nun ikinci bir şans daha verebileceğini söylediği Quaresma, kendisini ispatlamak istiyor. Geçtiğimiz yaz Porto’dan Inter’e 18.6 milyon avro karşılığında transfer olan Ricardo Quaresma, Giuseppe Meazza’da bekleneni veremeyince, geçtiğimiz Ocak ayında Chelsea’ye kiralık olarak gönderilmişti. Stamford Bridge’de de fazla forma şansı bulamayan Quaresma daha çok B takımda oynadı. Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho ise oyuncunun bu düşüşüne rağmen, Quaresma’ya bir şans daha verebileceğini açıklamıştı. Mourinho’nun kendisine karşı gösterdiği olumlu yaklaşıma cevap olarak “Yeni sezona takım arkadaşlarımla birlikte başlamak her zaman önemlidir ve geçen seneki sorun da buydu. Kendimi göstermek ve geçen sezonu unutmak istiyorum. Benim için yararlı olabilecek bir deneyim yaşadım ancak şimdi geleceğe bakmak zorundayım” diyen Quaresma, Inter’deki geleceğiyle ilgili olarak umutlu konuştu. 14.Tem.2009 17:15:20 Goal.com |
olmadı... |
hadi be neyse bizde başka adama bakarız :D |
olsun.. |
sağlık olsun |
yapma yhaaa :( |
tüh yaa, bosu bosuna mi attim en az 50 imzayi:( |
Alıntı:
|
Olmicak Dua'ya amin Dedik ArkadaşLar :) Takmayın Kafanıza :) |
Belki bu haberde kolpa.Ne biliyoruz:D 2 seçenek var zaten.Ya Olur ya da olmaz. Hayırlısı olsun |
durun bakalım sabır biraz |
maclarda bazen kötü giden durumlarda oyuncu değişikliğini taraftar yaptırır, bazen penaltı atacak futbolcuyu belirler. şimdi sıra ouaresmayı takımımıza kazandırmaya geldi duy bu sesi başkan!!! |
umarım bu haber doğrudur ve gelme ihtimali yoktur bize amokachi nouma kuntz ferdi tello gibi savaşan yürekli oyuncular lazım böyle ruhsuz fos adamlar azizeye yakışır (bkz ortega,anelka,carlos)bahsi gecen paralara 15milyon cıvarı galiba cok daha faydalı adam alınabilir ki ben bu paradan daha azına mark gonzalez in alınması taraftarıyım 10 milyondan fazla değildir 24 yaşında ve bireysel olarak yetenekli olduğu kadar takım oyununa da yatkın bir isim aynı zamanda bu adamdan zarar etme şansın yok |
Türkiye`de Saat: 03:44 . |