![]() |
Başkanın konuşması sık sık Quaresma tezahuratlarıyla kesildi. |
paf takımla çıkacagız iddasına dönmesin buda |
5 yıl üstüste şampiyonluk ancak kongreden sonra olur.. |
Baskan burada ironi yapip Azize ile dalga gecmis :D Ben ilkonce bu sekilde algiladim... |
Helal Başkan ! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...iroren4233.jpg Taraftarların Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan Demirören, sözlerine şu anda hastanede tedavi altında bulunan Siyah-beyazlı kulübün eski futbolcularından Vedat Okyar'ın "Güzel insanlar" tabiriyle başladı ve şöyle devam etti: "Bu şampiyonluğu ben ve yönetim kurulu üyelerimiz kazanmadı. Sizin desteğinizi alan futbolcularımız kazandı. Ama biz başkaları gibi önümüzdeki 3 yılın şampiyonluğuna değil, 5 yılın şampiyonluğunu kazanacağımıza dair söz veriyoruz." Başkan Demirören, taraftarların transfer isteğine bir cevap vermezken, önümüzdeki dönem yapmayı istedikleri transferlerle ilgili bir açıklama yapmadı. |
Q7 isi zor o adam bize gelmez ya |
yarında gese çıkıp bizde 15 yıl üstüste şampi olcas derse şaşırmıcam artıqın yaa:D başqanlarda baya ileri görüşlü cnm:D:D |
ben bi 5 yıl daha sana katlanamam. ayrıca sakın o 5 yılda 1 olmasın demirören. inş. ben yanılırımda sen artık hangi kulubün başkanı olduğunu hatırlarsın. |
helal sana büyük başkan |
eğer maçlar sahada oynanırsa bu takım seneyede şampiyon olur. yönetim eskisi gibi değil mustafa denizli ve yardımcıları futbolcuları çok iyi tanıyor ne diyelim 5 değil 10 sene olalım :D |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |