![]() |
Çocuk gibi kulüp başkanlarının ben 3 sene, ben 5 sene senin dediğinin 2 katı gibi söylemlerde bulunması yanlış ve komik.Ben tasvip etmedim açıkcası.Bu görevde bulunuyorsan bir duruşun olmalı.Pirellinin atasözü niteliğindeki bir sözünü hatırlatayım..."Kontrolsüz güç, güç değildir". :) |
sonra ben bu adamlari elestirince suclu oluyorum iste hey alahim delirmemek elde degil bi sebaya bak bide buna allahim sen bize sabir ver |
arkadaşlar nie çoq ktü bişey demiş gib konuşuosunuz..ne niyetle dediğini nerden biliyosunuz...birinn o azizeye azının payını vrmesi lazımdı bizim başkanda dalga geçerek verdi.ne var bunda... |
bagirarak transfer yapilacaksa daha nice isimleri bagirabilirim yani sabaha kadar susarsam namerdim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
imza atanlar forma alma sözü versin ve tutsun kafadan 10.000 kişi olur |
Konular Birleştirilmiştir. |
valla ben hicbir formama futbolcu ismini yazdirmiyorum birtek topuzda soz vermistim fenere transfer olmadan onceki sozlerinden dolayi sozunu tutarda besiktasta oynarsa formama adini yazdircam diye oda olmadigina gore ben yazdirmam que diye ama en az 2 forma alacagim bu sezon kendime |
yersiz bir konuşma.. bin düşünüp bir söylemek lazım... |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |