![]() |
Trabzonspor'dan Tello Bombası Transferin suskun ismi Trabzonspor, aradığı ismi Beşiktaş'ta buldu.. Kulübü Beşiktaş'tan aldığı yıllık 1.3 milyon dolarlık ücretin artırılmasını isteyen ve buna olumsuz yanıt alan Rodrigo Tello, bordo-mavili kulübün markajına girdi. Trabzonspor'un, siyah- beyazlı yönetiminin rest çektiği Şilili yıldız için nabız yoklamaya başladığı ve transfer konusunda harekete geçmeye hazırlandığı iddia edildi. Temaslar başladı İki sezonda Beşiktaş formasıyla harikalar yaratan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan 29 yaşındaki futbolcunun menajerlerine haber yollayan yönetimin, "Beşiktaş istediğiniz parayı vermiyorsa gelin bir de bizle görüşün. Bonservis konusunu da kulübüyle hallederiz" diye konuştuğu bildirildi. Rodrigo Tello, uyum sorunu yaşamayacağı için 'çok cazip' görünen bu transfer iddiası camiada büyük yankı uyandırdı. |
tabii canım..isterlerse Rüştü'yü ,Holoskoyu, Nobreyi,Batuhan ı falan da veririz...yav bu basın akıllanmayacak galiba...yuh !.. diyorum başaka şey demiyorum.. |
yooohhh yaaaaa:D Bak bakim, bizde o göz varmi... |
isterse gitsin çokta tın da haber kolpa |
o bombayı kafalarında patlatmak lazım:D:D |
kaynak ne fotomaç mı fotospor mu :D |
fotomaç :D |
hey Allahım yaa güldürüyosunuz insanı valla:D |
sallama bır haber :D |
çok komik bi haber:D |
Basini da anlamak lazim :D Gerzek renkli takim taraftarlarina gazetelerini sattirabilmek icin yaptiklari tarafli haberler suyunu cekince Besiktasima dil uzatarak bunu gerceklestirmeye calisiyorlar ama biz o uzatilan dili keseriz :D |
:D:D yok daha neler... Allah bilir bunlar elimizden holoskoyuda alır :p :D:D |
haber dogru olabilirdi olay hayatta gerceklesmez |
yok artık :D koLpalığın Bukadarı :D |
trabzonun yusuftan kalma bir acısı var.onu deniyorlardır ama şuda bir gerçek ne kadar hatalar yaparsa yapsın bizim yönetimin telloyu trabzona kaptırıcağına inanmak istemiyorum. |
ha ha ha |
bnd yrn barcelonaya imza attiom:D |
o nasıl olacak?.. |
Yok artık TS! :) |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |