![]() |
10 Numara Yıldıray Olabilir http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-COK-BU423.jpg Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Ümraniye’de yaptığı antrenmanla sürdürürken, teknik direktör Mustafa Denizli basın mensuplarıyla sohbet etti. Transfer konusunda çarpıcı ifadeler kullanan Denizli, “Yıldıray Baştürk ilgilendiğimiz oyuncular arasında bulunuyor. Kendisinin de Türkiye’ye dönmek istediğini duyduk. Mutlaka bir 10 numarayla kadromuzu güçlendireceğiz. Yıldıray kriterlerimize uyan bir futbolcu. Kadromuza dahil edebiliriz” dedi. ‘Şampiyonluklar sahada kazanılır’ Yaptığı açıklamalarla geçen sezona damgasını vuran Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: Transfer döneminde gazetelerin bize olan ilgisi azalmış olabilir. Biz şampiyon takımız ve sadece eksik olan bölgelerimize transfer yapıyoruz. Ancak asla unutmamak gerek, şampiyonluklar sahada kazanılır. Tıpkı geçen sene olduğu gibi. Bu sene de şampiyon olacağız ve zafer fotoğraflarımız manşetleri süsleyecek. Takımımıza dönecek olursak, oyuncularımdan çok memnunum. Futboluclarımın performansı beni memnun ediyor. Herkes çok çalışıyor, kaytaran bir oyuncumuz yok. Özellikle de Serdar Özkan’ın pefrormansı çok iyi. Yeni transferler de beni etkiledi. İsmail olsun, Erhan olsun özveriyle çalışıyorlar. Yeni sezondan ben de çok umutluyum. |
Pfff.açıkçası yıldıray pek beğenmediğim bir oyuncu.Gelmesi konusunda şüphelerim var. Basının bize ilgisi nasıl yok yav.Hergün bi isim uyduruyorlar:D Sayın mustafa denizli bir spor adamıdır.Futbol bilgim onun %1 i kadar olsa yeterlidir.Ancak bu serdar özkanda ne cevher var.Ne görüyor bu adamda acaba çok merak ettim doğrusu ve olumlu düşüncesini anlamış değilim:D |
"Yıldıray 10 numarımız olabilir" "Yıldıray 10 numarımız olabilir" Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Ümraniye’de yaptığı antrenmanla sürdürürken, teknik direktör Mustafa Denizli basın mensuplarıyla sohbet etti. Transfer konusunda çarpıcı ifadeler kullanan Denizli, “Yıldıray Baştürk ilgilendiğimiz oyuncular arasında bulunuyor. Kendisinin de Türkiye’ye dönmek istediğini duyduk. Mutlaka bir 10 numarayla kadromuzu güçlendireceğiz. Yıldıray kriterlerimize uyan bir futbolcu. Kadromuza dahil edebiliriz” dedi. ‘Şampiyonluklar sahada kazanılır’ Yaptığı açıklamalarla geçen sezona damgasını vuran Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: Transfer döneminde gazetelerin bize olan ilgisi azalmış olabilir. Biz şampiyon takımız ve sadece eksik olan bölgelerimize transfer yapıyoruz. Ancak asla unutmamak gerek, şampiyonluklar sahada kazanılır. Tıpkı geçen sene olduğu gibi. Bu sene de şampiyon olacağız ve zafer fotoğraflarımız manşetleri süsleyecek. Takımımıza dönecek olursak, oyuncularımdan çok memnunum. Futboluclarımın performansı beni memnun ediyor. Herkes çok çalışıyor, kaytaran bir oyuncumuz yok. Özellikle de Serdar Özkan’ın pefrormansı çok iyi. Yeni transferler de beni etkiledi. İsmail olsun, Erhan olsun özveriyle çalışıyorlar. Yeni sezondan ben de çok umutluyum. 15.07.2009 Kaynak : Fanatik |
Yıldıray Ölmüş AğLayanı Yok Napıcaz Yıldıray'ı AnLamadım Gitti... |
yahu su herifin ligde 25 mac falan cikartacagi garanti olsa 10 numara transfer olur ama bu garanti degil mesele bu isi cozmekte |
yıldıray olsa olsa gayseride 10 numara olur... |
Yıldıray'dan 10 numara olmaz... En fazla 6 numara olur.. o da en fazla... |
Konular Birleştirildi. |
Eğer ucuza kapatılırsa bu transfer fazla eleştiri almaz, adı yeter der geçeriz, Nihat'ın da son 2 senede yaptıkları ortada sonuçta... |
Yıldıray iyi adam ya. Gelse katkısı olur kesinlikle.Tecrübeli futbolcu. Yıldıray'a klasik bir 10 numara yerine orta saha oyuncusu gözüyle bakmak gerek. Mücadeleden kaçmayan, kaybettiği toptan sonra oyunu seyre dalmayan bir adam. Delgado'dan farklı yani, onun kadar top kaybı da yapmaz. Bonservissiz yada makul bir rakamla bağlarsak güzel olur, tabi sakatlık sorunu yoksa. Ki şuan bir sıkıntısı yoksa ben gelip burda 25 maç çıkaracağına inanıyorum hoca isterse. Kaliteli bir yerli işte, daha ne olsun. Ben isterim. |
yıldıray baştürk kaliteli bi oyuncu, ama sakatlıklardan dolayı son zamanlarda ortada görünmüyor, sanırım atlattı bu sakatlığını, sağlık kontrolünden herhangi bir soruna rastlanılmaması durumunda makul bir fiyata bence ideal bir transfer olur, şampiyonlar ligi hevesiyle de yararlı olacaktır, en önemlisi kontenjanı yemeyen bir isim olacak, şahsen isterim... |
Yıldıray'ı Nihat'la kesinlikle kıyaslamam..Aralarında her türlü dağlar kadar fark var.. Sağlıklı bir Yıldıray, iyi bir alternatif olabilir..Kesinlikle ilk11 olarak düşünülmemeli fakat kadro derinliği, kalitesi açısından iyi bir takviye olur..Ama ben Yıldıray'ın sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum açıkcası..Son 4-5 yılda oynadığı maç sayısı 100'ü geçmiş midir acaba? Düşünmek gerek..Yıldıray'ı milli takımda da çok tutmazdım..En azından 10 numaranın verilip, bişeyler beklenmesinin yanlış olduğunu düşünürdüm..Ki öyle zaten..Yıldıray maç kurtaracak bir adam değil..Mevkisine göre aman aman meziyetleri de yok..Ben Yıldıray yerine yine gurbetçi fakat genç bir eleman alınmasını yeğlerim..Sağlıklı olduğu zaman takıma faydalı olacağını bildiğim halde, sağlık sorunundan dolayı Beşiktaş'ta yatış yapacağını tahmin ettiğim için Yıldıray çok sıcak gelmiyor bana.. |
Bu takım eğer Yıldıray'a kaldıysa başarı beklememiz olanaksız derim açıkcası... Bize müzmin sakat değil tuttuğunu koparacak adam gibi oynayacak bir adam lazım... |
İbo, Nihat'ı orda deme sebebim, onun da son yıllarda çok sık sakatlanması ve bi türlü formunu bulamaması, tamam kendi evladımız adı yeter falan ama kabul edelim ki eski Nihat değil...Zaten Emre'ylen başladı bu sakatlık sorunu, Yıldıray'lan devam etti, en sonda Nihat'ın da başına bela oldu...Bunların 3'ü de çok iyi oyunculardı, ama işte sakatlıklar mahvetti onları...Yıldıray'a gelince, bi 25 maç falan oynamaz kabul ediyorum, ama Yusuf gibi ne oynasa kafidir bence, tabii çok uçuk paralar vermezsek ona...Eğer Denizli gençlere şans vermeyecekse, ne bilim bi Necip'e bi Orhan'a şans tanımayacaksa böyle bi transfer yapılabilir, çokta mantıksız değil, gönül isterki böyle adamları alacağımıza gençlerimize önem verlim ama yok, bu büyük bi hayal şu anda Türkiye'de... |
denizli bu adamı yusufa attğı zarın aynısını atmaya çalışıyor yusufta attığın zar dü şeş geldide bakalım yıldıray dü şeş gelirmi bilinmez ama gelmez takımı komple yakarsın mustafa hoca haberin ola kısaca bu takıma 1 tane 30 ar dakika top oynayan adam yeter keza 2. bu takım kaldırmaz denizli ayrıca bu adamıda 2. haftadan itibaren ispanyaya delgadonun yanındaki yatağa yatırırsak bir sezonu ilk 30 ar dakika hariç komple 10 numarasız oynarız buda ayrı bir detay bilmem anlatabildimmi.... |
yapılan transferleri biraz dikkatli inceleyen görecektir ki yıldıray ın gelmesi çok saçma çünkü denizli oynayan istikrarlı oyuncu istiyor bu açıdan yıldıray haberi sadece o bölgedeki ihtiyacımızı göz önüne alarak basının kolpasıdır gene bence. |
pfff .. yildiraydan 10 numara olmaz yaa! |
''Biz şampiyon takımız ve sadece eksik olan bölgelerimize transfer yapıyoruz. Ancak asla unutmamak gerek, şampiyonluklar sahada kazanılır. Tıpkı geçen sene olduğu gibi. Bu sene de şampiyon olacağız ve zafer fotoğraflarımız manşetleri süsleyecek. Takımımıza dönecek olursak, oyuncularımdan çok memnunum. Futboluclarımın performansı beni memnun ediyor. Herkes çok çalışıyor, kaytaran bir oyuncumuz yok. Özellikle de Serdar Özkan’ın pefrormansı çok iyi. Yeni transferler de beni etkiledi. İsmail olsun, Erhan olsun özveriyle çalışıyorlar. Yeni sezondan ben de çok umutluyum.'' bu haberde dıkkate aldıgım cumleler bunlardı. hocanın bu sekılde hırslı acıklamalarda bulunması guzel. |
ve flaş haber beyler facede bır arkadas besıktasın yıldırayla anlastıgını duyurdu saglam kaynak dıyo ama kaynak vermıyo alın sıze yıldız. |
yetersiz bence ama uygun fiyata alınabilir yerli olmasıda avantaj. |
yıldıraydan 10 numara olmaz. |
yıldıray en az yusuf kadar başarılı olur bizde inşallah gelir , bazıları yusuf içinde kıyamet koparıyolardı gelmesin diye ama ne oldu yusuf şampiyonluğu getiren en önemli adamlardan oldu aynı vatandaşlar şimdi yıldıray a da karşı çıkıyolar inşallah gelirse yusuf gibi kapak yapar. |
Yusuf sakat değildi Ama yıldıray müzmin sakat tamamen Bir kumar olur |
Türkiye`de Saat: 17:32 . |