![]() |
Fink : " Taraftar Çok Çılgın " http://www.karakartal.com/img/3/2009/fink001.jpg -''ÇOK ÇILGIN BİR TARAFTAR''- Beşiktaş taraftarlarını ''çok çılgın bir taraftar'' diye nitelendiren Fink, ''Fabian, özellikle seyircimizden ve stadın atmosferinden bahsetti. Çok büyük bir itici güç, size korkunç büyük bir destek veriyorlar, çok çılgın bir taraftar. Onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Türkiye'ye gelmeden önce de Beşiktaş taraftarının ününü duymuştum. Orada oynamak çok güzel ve farklı olacak'' diyerek sözlerini tamamladı. |
ooo daha sen tribün gör fink!:D |
oo şimdiden böyleyse inönüde maça çıktığın zaman bayılırsın artık:D |
Catania maçında az da olsa anlarsın.:)Hele Şamp.Ligi maçlarında sen değil,dünya bakınır.:) |
zaten bunu dememesi anormal olurdu :D |
inonüye çıktığında gör sen :D:D |
bnde istiyorum çılgın taraftarımızın içindee olmayyı :D |
sen daha çok azını gördün fink:D inönüye çıkta gör taraftarı:) bazı kendini taraftar zanneden eziklerde anlasa keşke gerçek taraftar nasıl olurmuş:D beste çalmakla taraftar olunmaz:D Seyirci olmak kolay Taraftar olmak zor biz zoru seçenlerdeniz;) |
garibim yaa sen daha tribün görmemissin :D:D önce bi saha cik ozaman gör taraftari :D:D |
bu sene liverpool maçındaki tribünden Daha güzelini görecek Futbol severler Cup tribünü yine bizi dinleyecek |
Türkiye`de Saat: 03:24 . |