![]() |
Yakından görmek lazım,kalitesine bakmak lazım.Zamanla gözümüz alışır diye düşünüyorum. |
Ünlü düşünür konfiçyus ne demiş ? Müşteri her zaman haklıdır !!! |
ben beyaz haricindeki diğerlerine bayıldım baklava desenli ye hayran kaldım farkımız ortada değişmeyen moda siyah ve beyaz :) |
Alıntı:
|
adidas alay etmiş resmen bizimle aralarında en iyi yine her zamanki gibi çubuklu olanı damalı olan daha doğrusu baklava dilimi olan kazağa benziyor kışın kolları uzun olunca tam kazak gibi olucak beyaz formaysa üzerindeki kartal pençesi denilen şey kartal pençesinden başka her şeye benziyor belki şortu siyah olsaydı kurtarabilirdi durumu |
formalar rezalet inanamıyorum ben daha iyi şeyler bekliyordum... |
Pek begenmedim..:thumpdown: Neden formalar sade olmuyor ve herseferinde böyle abartiliyor.. Siyah-Beyaz olsun yeterildir..yani damali cizgili bilmem ne cok fazla oluyor yani..:damnmate: |
gerçekten hiç beğenmedim h.aksoy bir an önce çözüm arasa iyi olur yoksa beşiktaş olarak hiç forma satamayacagız |
dün izleyememiştim, biraz önce tekrarını izledim ve şaşırdım kaldım.. çok çok kötü omuş bence..bu sefer çubuklu değil de başka bir model alırım diyodum ama resmen çubukludan bile soğudum yaa:( ..çok özensiz ve kötü tasarımlar bence..beklentilerimizin çok altında.. |
ben bugun cubuklu forma almaya gittim ama bedeni kalmamisti en kucuk beden vardi sadece bi de ilginctir dun hic begenmesem de bugun yakindan gorunce diger formalar da fena gelmedi bana gozumuz mu alisiyo ne anlamadim :D |
Türkiye`de Saat: 17:34 . |