![]() |
damalı biraz olsun iyi gibi ama kesin görüşüm fiyasko :S |
evet katılıyorum genel anlamda baktığınızda kötü formalar değil hatta güzel bile formalar ama adidas daha iyilerini yapabilirdi o yüzden bndende bir fiyasko |
dandik dediğimiz umbroyu geri istiyorum adidas bizimle resmen dalga geçmiş |
kötü maalesef çok kötü..çubukluyu da garanti olsun diye yapılmış, acele işler bunlar.. damalı,baklavalı o ne ya.... |
Beyazli Formayi Hic Begenmedim Ben, Birtek Cubuklu Olani Begendim :S |
mustafa denizli defileden önce dizaynlar değişir çok önemli değil. önemli olan renkler hep aynı demişti. demek oda görüp formaları böyle bi yorum yapmış gibi geldi bana :) |
ııı ıı sevmedim... |
Bir tek çubuklu güzel diğerleri forma değil normal t-shirt gibi duruyor . |
Çubuklu Forma: Klasik yeni bir tasarım değil hep güzeldi güzel kalacak. Pençeli Forma:Pençeye benzetemedim. Tasarımı forma değilde öylesine bir tişört. Damalı Forma: Baklava desenli demek doğru olur. Rezil birşey. Umbronun tasarımcısı gülmüştür bunları görünce!!! |
Bu Senede Çubuklu 'ya taLim.. |
adidasa dedikya sadece renkleri değiştiriyolar aynı model diye adamlar rezil olmamız için yapmış herhalde damalı tamamen fiyasko benim için. güzel görünüyo ama Dama dedigimiz bu değildi..... |
adidas die sevndk formalra bak bu ne ya cubuklu idare eder direlri ne öle dalga gcer gibi olmadııı bu sne |
tek kelimeyle berbat olmus en az iki forma alacakdim simdi birtane alayimi diye düsüniyorum cok kötü yapmislar gercekden bare kalite iyi olsun |
cubuklu herzamankisi gibi guzel olmus kartal pencesinide begendim ben damali biraz garip olmus ama yinede yakindan gormek lazim tabi |
bence gayet güzeller |
yakindan gormek lazim yinede cubuklu herzaman guzeldir tarihi var zaten o yuzden nasil olursa olsun guzel oluyor yakindan baktigim zaman digerlerinide anlicam tvden izledigim kadariyla cok mukemmel degiller ama berbatta degiller bana gore berbat diyebilecegim tek tasarim baklava dilimleri olmus oyle damami olurmus |
Alıntı:
federasyonun kuralına göre türk bayrağını bi sezon önce kim şampiyon olmuşsa alabilio yani geçen sezonun şampiyonu biz olduğumuza göre bu sene biz lıcaz ama bu seneki dormalar tam bi fiyasko çubukluyu beğendim dedim ama o da kötünün iisİ... |
umduğumuz gibi değil :(iyi bişeyler bekliyoduk |
çubuklu çakma forma gibi bu ne ya bari bunu düzgün yapsaydınız chelseanın geçen sene ki formasının siyahına razıyım ya veya beyaz. daha ne kadar kötü forma yapılır tebrik etmek lazım |
adidas gibi bir firmaya yakismamis ya. bu formalarla mi gorunecek koskoca firma.. neyse cubuklu formayi alacam o kesin belki zorlarsam sezonun ilk haftalarinda beyazi da alabilirim ama o damali ne ya tek kelimeyle berbat!! |
basit gözüküyor, aceleye gelmis tasarim herhalde... |
ya en cok üzüLdüğüm sey bobonun ve necipin oLmamasıydı :( neyse kader hoLosko yeter bana :) |
ben zaten adidası sevmiorum.formaları da beğenmedim.çubuklunun çubukları kalın olmuş.armanın sağa alınıp Türk bayrağının konulmasına gerek yoktu zaten armamızda Türk bayrağı var.hem armamız hem Türk bayrağımız kalbimizin üzerindeydi... kısaca beğenmedim hiçbirini.daha güzel olabilirdi... |
tek kelimeyle berbat.. |
serdar sirf hava:D bakisa bak, kendini manken sanmis^^ |
formalar hayalkırıklığı yaşattı hepimize |
Ben 3 ünüde beğenmedim Çubuklu çok sıradan olmuş özellikle |
çubukludan gerisi yalan açıkcası benimde hoşuma gitmedi tasarımlar... Çok daha iyi olması gerekirdi... |
Kendi fikrim Daha berbat yapılamazdı tebrik ediyorum. Sevindik adidas diye ama beterin beteri varmış. |
cubuklu sanki sahte formalara benziyor, damali sanki kazak gibi olmus, beyaz fena deil ama genel olara formalar basarisiz bir disayn olmus bana göre |
2010'un 'Kartal'ı Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar dün gece tanıtıldı. Nevzat Demir Tesisleri'nde, başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve siyah-beyazlı camiadan çok sayıda davetlinin katıldığı defilede, futbolcular ve mankenler, yeni sezon formalarını tanıttı. Defilede çubuklu, beyaz-önü çizgili http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ve damalı olmak üzere 3 ayrı forma sergilendi. Gecede, Kartal Yuvası sonbahar-kış kreasyonundan örnekler de sunulurken, futbolcular Erhan, Uğur, Fink, Nobre, Ernst, İsmail, Sivok, Yusuf, Serdar Özkan ve Ferrari mankenlik yaptı. Ferrari, sempatik tavırlarıyla dikkati çekerken, defilede çifte kupanın zaferini simgeleyen ürünler de sergilendi. |
Konular Tek Başlıkta Toplanmıştır. |
Alıntı:
|
daha önce bir konuda formalar vardı onlar bunlardan kat kat güzeldi. siyah beyaz ve türk bayrağının olduğu her forma güzel ama daha iyisi yapılabilirdi. |
Adidas senelerce aynı şeyi yaptı, bu firma bizi senelerce sinir etti ve bezdirdi.. Sonunda biz başka firmalara yöneldik.. Seneler sonra geri döndük fakat ADİ-das kaldığı yerden devam ediyor.. Çubuklu formamızı bu kadar rezilleştirmeye kimsenin hakkı yok çok yazık! |
Pençeli formamı, yazııııkk çokmu düşünmüşler bunu yapabilmek için.. PUMA senin gözünü seviyim... Tasarım konusunda bir çağ açmıştın. |
formalar çok kötü bunları kim beğenmiş onay vermiş anlamıyorum. herhalde beyaz forma alıcam |
Zaten kimse hicbir formayı begenmez...Begenmeyen arkadaslar dunya uzerinde begendikleri siyah beyaz bi forma ornegi koysunlar buraya cok merak ediyorum |
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:28 . |