![]() |
adidasa dedikya sadece renkleri değiştiriyolar aynı model diye adamlar rezil olmamız için yapmış herhalde damalı tamamen fiyasko benim için. güzel görünüyo ama Dama dedigimiz bu değildi..... |
adidas die sevndk formalra bak bu ne ya cubuklu idare eder direlri ne öle dalga gcer gibi olmadııı bu sne |
tek kelimeyle berbat olmus en az iki forma alacakdim simdi birtane alayimi diye düsüniyorum cok kötü yapmislar gercekden bare kalite iyi olsun |
cubuklu herzamankisi gibi guzel olmus kartal pencesinide begendim ben damali biraz garip olmus ama yinede yakindan gormek lazim tabi |
bence gayet güzeller |
yakindan gormek lazim yinede cubuklu herzaman guzeldir tarihi var zaten o yuzden nasil olursa olsun guzel oluyor yakindan baktigim zaman digerlerinide anlicam tvden izledigim kadariyla cok mukemmel degiller ama berbatta degiller bana gore berbat diyebilecegim tek tasarim baklava dilimleri olmus oyle damami olurmus |
Alıntı:
federasyonun kuralına göre türk bayrağını bi sezon önce kim şampiyon olmuşsa alabilio yani geçen sezonun şampiyonu biz olduğumuza göre bu sene biz lıcaz ama bu seneki dormalar tam bi fiyasko çubukluyu beğendim dedim ama o da kötünün iisİ... |
umduğumuz gibi değil :(iyi bişeyler bekliyoduk |
çubuklu çakma forma gibi bu ne ya bari bunu düzgün yapsaydınız chelseanın geçen sene ki formasının siyahına razıyım ya veya beyaz. daha ne kadar kötü forma yapılır tebrik etmek lazım |
adidas gibi bir firmaya yakismamis ya. bu formalarla mi gorunecek koskoca firma.. neyse cubuklu formayi alacam o kesin belki zorlarsam sezonun ilk haftalarinda beyazi da alabilirim ama o damali ne ya tek kelimeyle berbat!! |
Türkiye`de Saat: 08:19 . |